Murerfirma/Vallensbæk

Murerfirma Vallensbæk

Er tiden inde til et mindre energiforbrug og en reduceret varmeregning, er løsningen en energirenovering med dit lokale murerfirma Vallensbæk, som hjælper dig med at spare på energien.

Har du stiftet bekendtskab med dit lokale murerfirma i Vallensbæk før?

Kender du murerfirmaet i Vallensbæk? Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at vi er et velkonsolideret murerselskab, som hjælper vores kunder med at få renoveret deres bolig, virksomhed eller deres arbejdsplads. I ganske mange år har vi udført alle typer murerarbejde for en bred palette af private kunder, erhvervskunder og en del kunder i den offentlige sektor. Vi har med andre rod erfaring med service, samarbejde og projektledelse på byggesager i alle størrelser.

Tid til at efterisolere? Så ring til dit lokale murerfirma i Vallensbæk.

Til dig, der ønsker at reducere energiforbruget i din bolig og vælge den grønne vej, kan du med god grund starte dialogen med din murerfirma i Vallensbæk, hvor vi har masser af erfaring med energirenovering af alle slags. Hvis du er husejer, kan vi anbefale dig at du starter med at tjekke dine mure for isolering. Hvis dit hus består af en formur og en indervæg med en bagmur, er det en god ide at få hulrummet mellem disse bygningsdele isoleret med en hulmursisolering.

Hvad kan du selv tjekke? Ring og spørg dit lokale murerfirma i Vallensbæk.

Hvis du har en mistanke om, at dit hus er dårligt isoleret, er der en række små undersøgelser du selv kan foretage. Tjek fx om dine vægge føles kolde om vinteren, og mærk efter om der forekommer træk ved ydermurene. Kan du nikke genkendende til dette, er det en god indikator på, at dine mure kan trænge til at blive efterisoleret med en hulmursisolering. Din murerfirma Vallensbæk kan herefter tage over og sørge for at minimere de kolde vægge og kulden i din bolig. .

En hulmursisolering har stor effekt – Så dit lokale murerfirma Vallensbæk står til rådighed.

Med en hulmursisolering får du en effektiv form for efterisolering til en forholdsvis lav pris. Hos murerfirma Vallensbæk har vi vores egne isolatører, som er autoriserede og erfarne folk, der har udført mange opgaver af denne type – skal vi også lave din?