Murerfirma/Tåstrup

Murerfirma Tåstrup

Som specialister inden for facaderenovering er dit lokale murerfirma Tåstrup altid det bedste valg, når din facade trænger til at blive frisket op eller renoveret efter de nyeste teknikker.

Et lokalt murerfirma i Tåstrup er svaret.

Mange husejere kommer efter en årrække til os hos dit lokale murerfirma i Tåstrup fordi de synes, at deres facade ser trist ud. Nogle gang er det gamle pudsede villaer, der har brug for en oppudsning, andre gange er det parcelhusets sten, der skal vandskures, så det traditionelle hus får et nyt og moderne udtryk. Vi er en team af erfarne og veluddannede specialister, som har styr på de nyeste teknikker og materialer indenfor facader.

Murerfirma i Tåstrup – udfører alle former for mureropgaver.

Husets facade beskytter mod vind og vejr og det er derfor vigtigt at holde øje med forandringer eller skader på murværk, sokler, trapper etc. Gør det til en vane at gennemgå dit hus et par gange om året, som en del af dit vedligeholdelsesarbejde. Falder du over noget, der ser mistænkeligt ud, så ring til dit lokale murerfirma i Tåstrup og lad os drøfte sagen.  Det er nemlig sådan, at jo tidligere du tager hånd om de små skader, desto lavere er omkostningerne hertil. Dertil kommer, at du undgår indtrængen af fugt i fx revner eller huller.

Mureropgaver er vores speciale.

Du skal være særligt opmærksom ved tilbygninger, trapper eller udestuer, da det er vores erfaring, at der her ofte kommer revner eller endda sætningsskader, som fremkommer ved forskelle i materialer, alder og underlag. Ønsker du blot et face lift, er murerfirma Tåstrup også klar med rensning af dit murværk efterfulgt af en filtsning eller vandskuring.

Murerfirma i Tåstrup – Kontakt os idag.

Når vi udfører den form for arbejde er valget af materialer det helt essentielle. I dag fås forskellige mørteltyper, der er forstærkede med fibre for at optimere og forlænge holdbarheden. Murerfirmaet i Tåstrup anvender altid den form for materialer til udvendige arbejder for kun på den måde kan dit hus bevare sin flotte facade længst muligt. Kig forbi vores hjemmeside, hvis du er blevet nysgerrig efter at lære os bedre at kende.