Murerfirma/Slagelse

Murerfirma Slagelse

Står du og mangler en murermester lokalt i Slagelse? En, der leverer kvalitetsarbejde, punktlighed og som rydder op efter sig? Du skal ikke lede længere – dit murerfirma i Slagelse er løsningen.

Murertraditioner i Slagelse.

I Danmark og Slagelse har vi gennem tiderne – og stadigvæk – tradition for at bygge i mursten. Det har mange fordele og er også i en bæredygtig sammenhæng et godt valg. Mursten er fremstillet af ler, som vi har rigeligt af i vores jord og vi har også teglværkerne, der forarbejder og producerer disse – derved undgår vi lange transportveje af materialer. Hos dit lokale murerfirma i Slagelse har vi stor erfaring med reparationer af murstensfacaden, hvis du eller tidligere ejere har slækket på vedligeholdelsen og der skal en egentlig udbedring af skader til.

Facade I blankt mureværk.

En facade i blank murværk kræver ikke så megen vedligehold af selve stenene. De har nogle unikke kvaliteter fx isolerer de godt, som et organisk materiale ”ånder” de og de er brandsikre. Når det gælder vedligeholdelsen af din murstensfacade er det mere fugerne du skal holde øje med. Tidens tand har sin indflydelse på fugerne, der kan forvitre. Du kan selvfølgelig også være uheldig, at frost eller skadedyr ødelægger fugerne. Når du ser smuldrende fuger, så lad os hos dit lokale murerfirma i Slagelse være din sparringspartner.

Facader og murskader i Slagelse kommune.

Vi har gennem årene udbedret mange skader på facader og udkradsning og fugning i Slagelse af murstenshuse er et af vores specialer. Det kan lyde voldsomt, men oftest er det kun et vist areal af en facade, der kræver udkrads og omfugning. Det er imidlertid vigtig for murstenenes holdbarhed at ødelagte fuger repareres. I værste fald medfører ødelagte fuger indtrængen af fugt med råd- svampegener til følge.

Moderne vedligelholdelsesfri facade I Slagelse.

Ønsker du at få en mere moderne og lige så vedligeholdelsesfri facade, kan du overveje plader af  fibercement. Det passer godt til den skandinaviske moderne arkitektur og er altså næsten lige så nemt som mursten at have med at gøre. I stedet for fuger-tjek, skal du her være opmærksom på, om pladerne er ordentligt fæstnede og ventilationen bag pladerne er i orden. Dit lokale murerfirma i Slagelse giver gerne gode råd om denne type facade.