Murerfirma/Roskilde

Murerfirma Roskilde

Hvornår har du sidst tjekket soklen på dit hus? Casa Concept – Dit lokale murerfirma i Roskilde anbefaler, at du laver en systematisk gennemgang af din sokkel minimum en gang årligt – gerne oftere.

Casa Concept – Kender Roskilde. Vi udfører bla. Sokkelarbejde i Roskilde.

Det siger sig selv, at husets sokkel er fundamentet for dit hjem. Men har du også tænkt over, at det er den del af huset, der er i direkte og vedvarende kontakt med jorden, der jo altid rummer en vis fugtighed? Netop derfor er der ekstra god grund til at være opmærksom på husets sokkel. Hvis du ønsker nogle tips og tricks omkring vedligeholdelsen af soklen, er du altid velkommen til at kontakte dit lokale murerfirma i Roskilde for råd og vejledning.

Ud over at soklen skal modstå den konstante jordkontakt, skal den ligeledes tage i mod det vand, der som fugt eller regn siver ned langs husmuren.

Derudover er soklen sjældent beskyttet af et udhæng som husets facade i nogen grad er. Hos Casa Concept – dit lokale murerfirma i Roskilde har vi gennem årene set nogle kedelige eksempler på, hvordan det kan gå, hvis soklen misligholdes – så vi anbefaler, at du kigger efter revner og sprækker jævnligt.

Ønsker du en lokal murervirksomhed i Roskilde?

Som erfaren murervirksomhed ved vi, at der er nogle steder på din bolig, hvor der er god grund til at kigge efter for skader. Det gælder eksempelvis ved tilbygninger, havestuer eller trapper. Ofte er disse bygningsdele ikke opført samtidig og det giver mulighed for sætningsskader, da der pga. forskellige materialer og opførsels år kan være risiko herfor i området, hvor de to elementer er bygget sammen.. Spørg Casa Concept – dit lokale murerfirma i Roskilde til råds, hvis du er i tvivl.

Sætningsskader?

Ved sætningsskader er der særdeles gode muligheder for, at fugt kan trænge ind i soklen og på sigt medføre råd- og svampe gener. De fleste revner i sokler og murværk generelt er overfladiske, men de skal altid udbedres og jo før desto bedre og billigere. Ring til Casa Concept – dit lokale murerfirma i Roskilde, hvis du opdager uregelmæssigheder i facade eller sokkel.