Murerfirma/Rødovre

Murerfirma i Rødovre

Er du træt af dit gule murstenshus? Hvad med at give huset et friskere udtryk med vandskuring? Murerfirma Rødovre hjælper dig med professionel vandskuring af dit hus.

Trænger din gamle skorsten til murerhjælp i Rødovre?

På mane ældre huse er der en skorsten, som ikke altid er blevet vedligeholdt efter alle kunstens regler. Det har medført, at vi i øjeblikket laver ganske mange renoveringer af netop skorsten. Dit murerfirma i Rødovre tilbyder rådgivning i forbindelse med renoveringen af din skorsten og vi håber på, at du får brug for vores ekspertise i den nærmeste fremtid.

Tid til et nyt muret bad i Rødovre?

Efter at have repareret den øverste etage af dit hjem og givet nyt liv til din skorsten, er tiden måske inde til at vi kigger nærmere på dine muligheder for et moderne og funktionelt badeværelse med masser af muligheder for at forkæle dig selv og dine nærmeste med nye, afslappende rammer. Se billederne fra vores nyeste projekter på hjemmesiden, hvor dit murerfirma i Rødovre med vores galleri har samlet eksempler på bad og brus i alle prisklasser. .

Klar til næste skridt med mureropgaver i Rødovre?

Næste skridt kan være at overveje hvilke nyt tiltag, du kunne tænke dig at udsætte din bolig for. Det kan være både inde og ude – dit murerfirma i Rødovre træder gerne til med gode råd og høj faglighed, så du kan få det bedste projekt på tegnebrættet og få mest muligt ud af din investering i boligen.

Bor du i Rødovre? – så vælg et lokalt murerfirma i Rødovre.

Parcelhuset, som vi kender det fra vores barndom, har gennem en årrække fået en opblomstring og i kølvandet på dette, har vores murerfirma i Rødovre forvandlet mange traditionelle murstensfacader til moderne og stilfulde facader, der lever op til de krav mange nye boligejere stiller til boligens arkitektur og æstetik. Mange parcelhuse bliver i samme moment ombyggede og udvidede, så de matcher den moderne familie.

Dit murerfirma i Rødovre klarer også facaderenoveringen.

 

Står du med et parcelhus, som der trænger til nyt facade-liv, så har vi masser af erfaring, som vi gerne deler med dig. Kontakt os allerede, når du får ideerne og lad murerfirma Rødovre give dig råd og vejledning omkring renovering af facade og evt. ombygninger.

Vandskuring – Dit murerfirma i Rødovre er eksperter.

 

Tidens tand, vind og vejr er alt sammen faktorer, som er med til at nedbryde murværket på dit hus. Når du synes, din facadeskal renoveres er vandskuring en mulighed. Vandskuring kaldes også tyndpudsning og det er præcis hvad metoden dækker over. Derfor er resultatet også afhængigt af de underliggende murstens forfatning.

Overvejer du at få vandskuret dit hus, så lad murerfirma Rødovre komme forbi for en besigtigelse af stenenes beskaffenhed, for kun med sten i en god stand bliver resultatet perfekt.

Husk på, at murerfirmaet i Rødovre også udfører andre opgaver indenfor murerfaget, fx badeværelsesrenovering, ombygning og reparationer af sålbænke, skorstene etc. Det betyder, at vi udfører alternativer, hvis stenene er ikke i god stand. Der er med andre ord flere forskellige tiltag, vi kan hjælpe med, så du alligevel kan få det look på huset, som det kendes fra vandskuring.

Besøg vores website for at få tips og tricks til den generelle vedligeholdelse af din boligs murværk og udfyld vores kontaktformular, hvis du vil have vejledning fra vores kompetente medarbejdere.