Murerfirma/Hvidovre

Murerfirma i Hvidovre

Casa Concept – Kender Hvidovre som vores egen baghave og har kørt der lokalt i over 10 år.

Vi er ikke længere væk end Greve …

Hvis du er husejer og leder efter et lokalt murerfirma i Hvidovre bør du overveje at vælge os. Siden 2007 har vi kørt en succesfuld murervirksomhed, som har formået at vokse sig større. Væksten gælder ikke kun antallet af medarbejdere, men også vores kompetencer og måde at drive forretning på.

Vi tilbyder hovedentrepriser.

I dag er der faste procedurer omkring hovedparten af vores arbejdsopgaver, og vi kan tilbyde at varetage dine opgaver i hovedentreprise. Gennem de mange år har vi nemlig opbygget et solidt og bredt funderet netværk af samarbejdspartnere fra andre håndværksfag, så dit lokale murerfirma i Hvidovre – Casa Concept – kan tilbyde at løse større byggesager i hovedentreprise.

Hvad er hovedentreprise?

Indenfor byggeri findes der forskellige entrepriseformer, der handler om, hvordan byggesager i praksis struktureres og ledes, men ikke mindst hvem der har det juridiske og økonomiske ansvar for om fx budget og tidsplan overholdes. En hovedentreprise er den mest benyttede entrepriseform blandt private og nu kan dit lokale murerfirma i Hvidovre – Casa Concept – altså også hjælpe dig her. .

 

 

Hvorfor vælge hovedentreprise?

At lede en større byggesag kan være en stor opgave – særligt, hvis du ikke kender til byggebranchen i forvejen eller i øvrigt har erfaring med projektledelse. Hvis du vælger hovedentreprisen, skal du selv stå for de indledende ting i byggesagen – primært kontakt til myndigheder og udvælgelse af tilbud. Når først byggeriet er i gang, står dit lokale murerfirma i Hvidovre, Casa Concept,  for den daglige ledelse samt overholdelse af budget og tidsplanen. Det bliver med andre ord meget nemmere for dig at få bygget nyt, få bygget til eller få renoveret din bolig fra A-Z.

Din “næsten” lokale murermester i Hvidovre hjælper dig..

Inden du når til badeværelset kan det tænkes, at du gerne vil pifte husets facade op. Det kan være enten i form af sandblæsning, pudsning eller filtsning af facaden. Casa Concept dit lokale murerfirma Hvidovre klarer alle opgaverne og vores dygtige medarbejdere er kendte for deres venlige attitude og gode ordenssans.

Dit lokale murerfirma i Hvidovre – Eksperter i badeværelser 

Murerfirmaet Casa Concept i Hvidovre hører til blandt eksperterne i badeværelsesrenovering. Vi ved derfor, hvad vi taler om, og netop badeværelset er et af boligens mest omkostningstunge rum. Du får altså mindst for pengene, når du går i gang med at tænke i nyt badeværelse.

Dit lokale murerfirma Hvidovre hjælper dig med alle mureropgaver

Derfor er det vigtigt, at du får gjort dig nogle tanker om, hvad du har behov for, ligesom det er en god ide at rådføre sig med en fagmand. Hos Casa Concept dit lokale murerfirma i Hvidovre gør vi en dyd ud af vores rådgivning og mange af vores kunder har sparet både tid, kræfter og penge ved at tage os med på råd allerede i den indledende fase.

Krav til badeværelser.

Når det kommer til badeværelser er der en række forholdsvis strenge krav i bygningsreglementet. Det skyldes naturligvis det fugtige miljø i badeværelset og du kan derfor ikke anvende et hvilket som helst materiale, ligesom der også er helt specifikke krav til konstruktionerne. Har du brug for en dialog om, hvad der kan lade sig gøre eller ikke, så kontakt dit lokale murerfirma Hvidovre.

Har du allerede slået de første streger eller har du bestemte ønsker, så kom forbi og lad os hjælpe dig med at realisere dine drømme.