Murerfirma Hvidovre

Vidste du, at mange nye boligejere får udskiftet fliserne i deres badeværelse ved indflytning? Vil du ligesom dem at sætte dit eget aftryk på dit nye hjem, så ring til murerfirma Hvidovre.

Dit lokale murermester i Hvidovre hjælper dig

Inden du når til badeværelset kan det tænkes, at du gerne vil pifte husets facade op. Det kan være enten i form af sandblæsning, pudsning eller filtsning af facaden. Murerfirma Hvidovre klarer alle opgaverne og vores dygtige medarbejdere er kendte for deres venlige attitude og gode ordenssans.

Dit lokale murerfirma i Hvidovre – Eksperter i badeværelser 

Murerfirma Hvidovre hører til blandt eksperterne i badeværelsesrenovering. Vi ved derfor, hvad vi taler om, og netop badeværelset er et ag boligens mest omkostningstunge rum. Du får altså mindst for pengene, når du går i gang med at tænke i nyt badeværelse.

Dit lokale murerfirma Hvidovre hjælper dig med alle mureropgaver

Derfor er det vigtigt, at du får gjort dig nogle tanker om, hvad du har behov for, ligesom det er en god ide at rådføre sig med en fagmand. Hos murerfirma Hvidovre gør vi en dyd ud af vores rådgivning og mange af vores kunder har sparet både tid, kræfter og penge ved at tage os med på råd allerede i den indledende fase.

Krav til badeværelser

Når det kommer til badeværelser er der en række forholdsvis strenge krav i bygningsreglementet. Det skyldes naturligvis det fugtige miljø i badeværelset og du kan derfor ikke anvende et hvilket som helst materiale, ligesom der også er helt specifikke krav til konstruktionerne. Har du brug for en dialog om, hvad der kan lade sig gøre eller ikke, så kontakt murerfirma Hvidovre. Har du slået de første streger eller har du bestemte ønsker, så kom forbi og lad os hjælpe dig med at realisere dine drømme.