Murerfirma/Hillerød

Murerfirma Hillerød

Dit murerfirma i Hillerød står klar til at løse alle de opgaver du måtte have inden for murerfaget. Det gælder både indendørs- og udendørs opgaver.

Vi er dit murer førstevalg i Hillerød?

Skal du fx have bygget nye vægge eller mure, vandskuret facaden eller foretaget en tilbygning til dit hus, håber vi, at vi kan være dit førstevalg. For selvom vi glæder os over at have travlt og mange kunder, har dit murerfirma i Hillerød aldrig mere travlt, end at vi glemmer god service og et lydhørt øre. Netop tæt dialog med og lydhørhed over for vores kunder har været med til at opbygge den sunde vækst i firmaet, vi i dag er vidner til. Derfor satser vi også fremover på kundepleje og kundeservice.

Er din trappe plaget af vinterens minusgrader?

Har vinteren sat sine tydelige spor med frostskader? Hvis der er tale om enkelte og afgrænsede steder, hvor frosten har sat ind på trappen, så kan du formentlig nøjes med en lettere renovering. Men er du så uheldig at være blevet ramt at en større skade, så vil en ny trappe fra dit murerfirma i Hillerød sikkert føles mere rigtig for dig.

Gå vinteren i møde med en skridsikker trappe.

Dit murerfirma i Hillerød kommer ud til dig og tager mål til den nye trappe og monterer senere den færdigstøbte trappe. En anden mulighed er, at vi kommer direkte ud til dig og støber trappen på stedet. Kan du godt lide den stilrene funkisstil, så vil du måske nøjes med en ren betontrappe, men hvis du ønsker en skridsikker og mere klassisk trappe, så kan vi lægge en særlig skridsikker belægning på, som kan klare vinterens minusgrader.

Vi har ideen til din unikke murer trappe.

Mange tror måske, at en betontrappe ikke overlader meget til fantasien, men det er ikke rigtigt. For der er utallige muligheder, når det kommer til selve trappefundamentet og de forskellige slags belægninger. Vil du dog have noget helt unikt og specielt, så kan dit murerfirma i Hillerød også mure din nye trappe for dig i sten, der står flot til din facade. Som regel sætter vi et gelænder op i støbejern, men det findes der også alternativer til. Vi kan fx mure en halvmur op, der fungerer som gelænder, og denne kan pudses op i samme farve som din facade.