Murerfirma/Hellerup

Murerfirma i Hellerup

Dit murerfirma lokalt i Hellerup – Når du trænger til nye ideer til, hvordan du kan pifte din bolig op, er det altid en god ide at supplere boligmagasinerne med faglig sparring – og den leverer Casa Concept lokalt i Hellerup.

Ekspertise helt lokalt i Hellerup

Det er ikke alle folk, der tænker på, hvor mange hjem en veletableret håndværkervirksomhed er kommet i og dermed hvor mange forskellige løsninger indenfor boligindretning, dit lokale murerfirma i Hellerup, Casa Concept,  har været vidner til – også alle dem der ikke kommer i bladene.

Derfor kan du med fordel hente inspiration hos dit murerfirma Hellerup.

Ud over vores rutinerede team, der har mange lokale renoveringer på bagen i Hellerup – har vi også stort lokalkendskab, og vi kan derfor nemmere rådgive uden om de faldgruber, der kendetegner de fleste kvarterer i Hellerup og dermed tage højde for det uforudsete i planlægningen af din byggesag.

Har du noget specielt i tankerne?

Din helt egen wellness afdeling på badeværelset, så tag fat i dit lokale murerfirma Hellerup – Casa Concept.  Når det gælder moderne og eksklusive løsninger inden for bad og wellness, findes der er hav af muligheder, som vi deler med dig og gerne tidligt i processen.  På den måde får du hurtigt overblik over, hvad der kan lade sig gøre og vi præsenterer dig for løsninger, du ikke selv overvejer.

Hvad siger du fx til en badeværelsesdør med adgang til terrasse og hot tub?

Hvis din byggesag er af mere omfattende karakter, kan det desuden være rart for dig, hvis du har en byggeleder, der kan samle trådene og holde styr på øvrige faggrupper, lovgivning og myndigheder.  Dit lokale murerfirma i Hellerup har ledet mange projekter genne tiden, og vores fornemste opgave er at være din mand, der sørger for at varetage dine interesser på pladsen i dit eget hjem.

Lyder det interessant?

Har du uafklarede spørgsmål, så kontakt dit murerfirma Hellerup og lad os tage en snak om dine ønsker. Du kan fange os på telefonen og du kan vælge at udfylde vores kontaktformular her på websitet – her kan du også se et lille udpluk af de opgaver vi har løs tidligere.