Murerfirma Greve

Entreprenørselskabet og murerselskabet Casa Concept ligger lokalt i Greve.

Lokalt murerfirma der kender området og bygningerne.

Selvom vinteren ikke har været en af de koldeste, kan murværket på din bolig godt have brug for en kærlig og professionel hånd, ligesom din skorsten sagtens kan være blevet lidt for medtaget af vind og vejr. Ring til dit murerfirma Greve – Murerfirmaet Casa Concept.

Uanset hvilke skader du gerne vil have rettet op på, er du bedst hjulpet af dit lokale murerfirma i Greve.

Vi udfører alle typer reparationer på dit murværk og din facade, og vi gør det hurtigt og professionelt.

Lokalt murerfirma udfører alle former for murerarbejde i Greve.

Hos dit murerfirma Greve arbejder vi med facaderenoveringer af enhver slags, men typisk gælder det forskellige former for isolering, fugning og reparationer af sætningsskader og sålbænke. En renovering kan ligeledes være et spørgsmål om, at du ønsker at give dit hus et facelift med en ny facade og her er opgaverne typisk sandblæsning, vandskuring og pudsning af husets facade.

Vi kender Greve som ingen andre.

Dit murerfirma i Greve løser ikke blot opgaver udendørs. Vi har stor erfaring med renoveringer af ældre huse og lejligheder og lægger stor vægt på, at arbejdet bliver lavet, så det passer til husets oprindelige stil og arkitektur. Det betyder imidlertid ikke, at du ikke kan få et topmoderne badeværelse i dit gamle hus, men vi gør os umage med at finde frem til den perfekte løsning for dit hus og din familie.

Badeværelser og andre mureropgaver udføres

Netop badeværelser er lidt af en specialitet for dit murerfirma Greve, og vi oplever i disse år, hvordan flere opgraderer badeværelset og i stigende grad benytter det som husets ”wellness-afdeling” med alle tænkelige, lækre faciliteter – få en snak med os om de muligheder, der ligger og venter hjemme hos dig.

Vores ambition hos din murer i Greve er at tilbyde dig den løsning, der bedst matcher dine ønsker og dit budget!