Murerfirma/Greve

Lokalt murerfirma i Greve

Entreprenørselskabet Casa Concept – Et vaskeægte lokalt Greve murerfirma.

Lokalt murerfirma i Greve.

Casa Concept har holdt til i Greve siden starten af 2007 hvor murerfirmaet startede.  Casa Concept har udført mange mureropgaver lokalt i Greve og ejeren bor selv i Greve og har bygget flere huse lokalt i Greve også.

Uanset hvilke mureropgaver du gerne vil have lavet garanterer Casa Concept gode lokale priser i Greve og top kvalitet arbejde hver gang.  Man er næsten altid bedst hjulpet af et godt stabilt firma fra lokal området.

Vi udfører alle typer reparationer på dit murværk og din facade, og vi gør det hurtigt og professionelt.

Tæt på Greve – Greve for altid.

Casa Concept – Dit lokale murerfirma i Greve udfører alle former for murerarbejde i Greve.

Hos dit lokale murerfirma i Greve arbejder vi med facaderenoveringer af enhver slags, men typisk gælder det forskellige former for isolering, fugning og reparationer af sætningsskader og sålbænke. En renovering kan ligeledes være et spørgsmål om, at du ønsker at give dit hus et facelift med en ny facade og her er opgaverne typisk sandblæsning, vandskuring og pudsning af husets facade.

Vi kender Greve som ingen andre murerfirmaer.

Dit murerfirma i Greve løser ikke blot opgaver udendørs. Vi har stor erfaring med renoveringer af ældre huse og lejligheder i Greve kommune, og lægger stor vægt på, at arbejdet bliver lavet, så det passer til husets oprindelige stil og arkitektur. Det betyder imidlertid ikke, at du ikke kan få et topmoderne badeværelse i dit gamle hus, men vi gør os umage med at finde frem til den perfekte løsning for dit hus og din familie.

Badeværelser og andre mureropgaver udføres også lokalt i Greve.

Netop badeværelser er lidt af en specialitet for dit lokale murerfirma i Greve, Casa Concept,  og vi oplever i disse år, hvordan flere opgraderer badeværelset og i stigende grad benytter det som husets ”wellness-afdeling” med alle tænkelige, lækre faciliteter – få en snak med os om de muligheder, der ligger og venter hjemme hos dig.

Vores ambition hos Casa Concept – din lokale murer i Greve, er at tilbyde dig den løsning, der bedst matcher dine ønsker og dit budget!