Murerfirma Albertslund

Mangler du et professionelt og ambitiøst murerfirma i Albertslund kommune, så har du fundet det helt rigtige her med dit lokale murerfirma – Casa Concept

Vi tilbyder murerarbejde i Albertslund af enhver art

Gennem mange år har Casa Concept – Dit lokale murerfirma i Albertslund – været første valget for en lang række tilfredse kunder i Albertslund og omegn, som har fået udført mange forskellige former for murer opgaver. Det gælder mureropgaver indenfor renovering af facader, sokler, skorstene og andre typiske mureropgaver, der hører med til den udvendige vedligeholdelse af din bolig.

Vi pudser, murer og støber i Albertslund kommune

På samme måde har vi muret, pudset og støbt, når kundernes indvendige forhold trængte til en opfriskende eller kærlig hånd. Casa Concept har en række dygtige medarbejdere, der alle er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og en solid forankring i danske håndværk og traditioner. Casa Concept løser murer opgaver i hele Albertslund og omegn.

Det gode murer firma Albertslund

Vi tilstræber et godt arbejdsmiljø, da det er fundamentet for, at vores folk kan lave veludført arbejde af høj klasse – hver gang.

Inden for håndværkerfagene og særligt murerfaget er der en risiko for nedslidning, men hos murerfirma Albertslund, har vi gang i en række initiativer, der netop skal komme den slags gener i forkøbet.

Dels gennem undervisning i arbejdsmiljø, dels gennem løbende investeringer i ergonomisk rigtigt udstyr og maskineri.

Vi passer med andre ord godt på vores medarbejdere og tager desuden vores undervisningsforpligtigelse alvorligt.

Godt miljø for murer lærlinge i Albertslund

Lærlinge er altid en del af styrken hos Casa Concept – Dit murerfirma i Albertslund. Vi synes det er vigtigt at give det gode håndværk videre og måske endnu vigtigere, at de yngre generationer får sig en uddannelse.

En del af det gode håndværk er at rydde op efter sig. Når vi arbejder med mørtel ved fx vandskuring kan det ikke undgås, at der spildes noget, men vi er kendte for at være gode til at rydde op efter os. Det er jo trods alt dit hjem, der er vores arbejdsplads, så oprydning og en venlig og imødekommende adfærd er elementer vi prioriterer og som vi giver videre til vores lærlinge som en naturlig del af godt håndværk. Murermester opgaver udføres i hele Albertslund og omegn.

Casa Concept kender Albertslund og har arbejdet der i mange mange år.