Murer/Køge

Leder du efter en god murer i dit lokalområde, så kan du roligt vælge din lokale murer i Køge – Casa Concept.

Din lokale murer i Køge og omegn.

Vores virksomhed tæller i dag 1 ejer, 5 murersvende, én murerlærling og én bogholder. En virksomhed på vores størrelse varetager vidt forskellige opgaver for vidt forskellige murer kunder.  Bl.a. har vi løst opgaver for kommuner, forsikringsselskaber, erhvervsdrivende og boligforeninger – og private selvfølgelig.

Står du og skal nybygge?

Din murer Casa Concept spar(r)er dig gerne – for besværet i forbindelse med indhentning af tilbud og vurdering af pris, men giver dig også vejledning omkring, hvordan du bedst angriber din byggesag. Din lokale murer i Køge går op i, at du føler dig tilfreds og tryg med dit projekt, og vi tilstræber altid at udføre arbejdet til aftalt pris, og på den måde er du som regel sikker på, at du kan regne med den fastsatte pris.

Din murer i Køge er din partner, når du ønsker bæredygtig energi.

Har man ikke gjort nogen særlige tiltag for grøn energi, så kan de fleste husejere faktisk spare 15.000-30.000 kroner årligt på energiregningen, hvis de vælger at energirenovere. Selvfølgelig afhænger beløbet af din boligs stand, type og opvarmningskilde, men hvis du vil have klart svar på, hvilke konkrete tiltag du kan gøre for at spare, så tøv ikke med at kontakte din murer Køge i dag.

Vi kommer ud til dig, tjekker din bolig og rådgiver – det eneste det koster, er din tid.

Grøn energiomstilling – hvor kan du spare?

Din murer i Køge kigger fx. på din mur og dens isolering, når vi kommer ud til dig og skal vurdere, hvilke sparetiltag du kan gøre, hvis du vil foretage en omstilling til grønnere energi, der oven i købet er rentabel. Især hvis du har et højt varmeforbrug og ydervæggene generelt føles kolde. Da kan det nemlig være, at dine vægge er hule og en hulmursisolering ville være en god løsning for dig. Med sådan én sikrer du dig en ensartet og energivenlig isolering.