Murer/Herlev

Casa Concept – Din lokale murer i Herlev –  er din sparringspartner, når du ønsker at vise omtanke for miljøet og fx vælger at foretage en energirenovation.

Casa Concept – Lokal murer i Herlev kommune.

Når kun det bedste er godt nok, så kontakt Casa Concept lokalt i Herlev.  Casa Concept har arbejdet mange år i Herlev kommune og kender de forskellige måder at bygge på og kender også byggereglerne lokalt.

 

Så er et af de bedste valg helt afgjort din lokale murer i Herlev.

Gennem mange år har vi hjulpet private, virksomheder og det offentlige med at løse deres bygningsmæssige udfordringer på murerområdet med solidt håndværk baseret på gode danske håndværkstraditioner og fagligt topniveau.

Trænger facaden til er facelift?

Siden starten på vores murervirksomhed har vi udført rigtig mange renoveringer af facader. Uanset om du ønsker en pudset facade eller hælder mere til en filtsning, så er der absolut en opgave for din lokale murer i Herlev.

Med vores store erfaring på området findes der nok ikke en bedre løsning, når det handler om at få taget hånd om din hus facade.

Har du brug for en ekstra mur i Herlev?

Vi laver naturligvis murerarbejde både inde og ude. Når det gælder opgaverne indendøre, hjælper vi ofte vores kunder med at ændre indretningen i deres bolig, så den lever op til de aktuelle behov for familien. Det handler tit om at få en ekstra mur etableret eller revet ned og uanset om det er op eller ned med murværket, så er din lokale murer i Herlev, Casa Concept,  klar til at assistere dig på fornemste vis.

Nyt køkken eller badeværelse i Herlev?

Mange af vores opgaver går ud på renovering af køkkener og især badeværelser i Herlev kommune. Her er det selvfølgelig det omfattende flisearbejde som vi er eksperter i, ligesom det er støbning og vådrumsikring af vægge og gulve i badeværelsets vådrumzoner. I galleriet på vores hjemmeside kan du blive inspireret af nogle af de nyeste badeværelser udført af din lokale murer i Herlev – Casa Concept.

Spar mange penge på energirenovering i Herlev.

De fleste gennemsnitlige ejere af et hus kan i snit spare mellem 15 og 30 .000 kroner årligt, når de foretager en energirenovering. Derfor er det på langt sigt en ren win-win løsning for din økonomi og klimaet. Ofte betyder en energirenovering også, at husets værdi kan øges i en eventuel salgssituation.

Brug for en god og gedigen murer i Herlev?

Vi kan med stolthed i stemmen sige, at Casa Concept – Din lokale murer i Herlev – baserer alle vores former for indendørs og udendørs murerarbejde på danske håndværkstraditioner. Det vil sige, at vores dygtige murersvende både mestrer finere flisearbejde fx på badeværelset og det grovere murerarbejde, hvis du skal have støbt et nyt gulv. Vi klarer alt fra facaderenovering til nyt køkken og hovedentreprise.

En god murer i Herlev der kan klare en facaderenovering?

Hos Casa Concept – Din murer Herlev klarer vi dine revner i muren eller ødelagte sokler med et smil. Vi elsker tilfredse kunder, og derfor går kvalitet og pris hånd i hånd hos os.

Vi tilbyder altid at komme ud til dit hjem kvit og frit, hvis du overvejer at renovere, bygge til eller blot vandskure din facade.

Din lokale murer Herlev – Casa Concept – er din foretrukne murer når du vil lave om.

Vi har alle brug for lidt forandring og fornyelse i hjemmet indimellem. Hvis du derfor har brug for et ekstra rum eller gerne vil slå to sammen, så klarer vi det for dig. Hvad enten det drejer sig om en lydisolerende muret væg til teenage sønnens værelse med trommesættet, nedrivningen af en væg for at give plads til drømmekøkkenet eller en udendørs læ mur, så grillaftenerne om sommeren sikres mod blæsten, så er Casa Concept din foretrukne lokale murermester Herlev.