Murer/Charlottenlund

Nogle gange kan det være svært at vælge rigtigt, andre gange kommer det rigtige valg helt af sig selv og så er det ganske ligetil. Vælg din lokale murer i Charlottenlund, hvis det skal være ligetil.

Lær os lidt bedre at kende.

Vi er et murerselskab, som siden 2007 har været i gang med at hjælpe private, virksomheder og det offentlige med kvalitets murerarbejde og er højt serviceniveau. Det skal nemlig være trygt og nemt for vores kunder at vælge og arbejde sammen med din murer i Charlottenlund. Lær os derfor at kende allerede nu, så bliver det meget nemmere at være i dine sko, når du ønsker hjælpe til at få renoveret facaden, skorstenen eller soklen på dit hjem.

De mest almindelige murer opgaver…

Hos din murer i Charlottenlund løser vi alle klassiske opgaver indenfor murerfaget. Vi arbejder udendørs med facader, tag og efterisolering. indendørs laver vi rigtig mange badeværelser, som vi er specialister i. Er du nysgerrig efter at se nogle af vores nyeste projekter, kan du se de flotte billeder i vores galleri på hjemmesiden – her er masser af bad, brus og velvære, du kan lade dig inspirere af.

Når vinduet skal flyttes.

Er det typisk også en opgave, som din murer i Charlottenlund er mand for at tage hånd om. Det hører til en af de mere vanskelige opgaver og det er en opgave, hvor vi arbejder sammen med en af vores gode samarbejdspartnere indenfor tømrerfaget. Det er nemlig sådan, at vi udfører alt det murerfaglige, som handler om at få muret hullet til og lavet et pænt nyt vindueshul et andet sted i murværket – selve vinduesmonteringen lader vi tømreren om.

Hvad skal vi gøre for dig?

Der er ingen grænser for, hvad din murer i Charlottenlund kan udføre, når det kommer til gennemført kvalitetshåndværk i særklasse. Kontakt os allerede i dag, hvis du går med tanker om nye tiltag boligen.