Murer/Allerød

Det behøver ikke være vanskeligt at finde en murer i Allerød, der kan udføre dine mureropgaver præcis, som du ønsker det i forhold til kvalitet, pris og tid. Tag fat i os allerede nu, så vi kan drøfte dine opgaver lokalt i Allerød.

Har vi hilst på hinanden tidligere? Vi er din lokale murer Allerød.

Mange af vores kunder er gamle relationer, som vi har kendt i årevis. Det er nemlig sådan, at vi hos din murer i Allerød samler på private, virksomheder og offentlige kunder, der vender tilbage igen og igen – og som heldigvis anbefaler os videre. Hører du imidlertid til dem, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med vores os, så letter vi på murerkasketten og ønsker jer velkommen til, vi håber dette bliver begyndelsen på et langvarigt samarbejde.

Fyrer du for de små grå fugle udenfor?

Hvis du er den lykkelige ejer af en ældre villa, der ikke er blevet renoveret i mange år, er svaret på spørgsmålet sandsynligvis ja. Sådan behøver det ikke fortsætte og sådan anbefaler vi dig heller ikke at gøre det. I dag findes der en del fordelagtige tilskudsordninger som gør det attraktivt at energirenovere din bolig og spare penge på opvarmning fremadrettet – og så er det godt for miljøet samtidig. Din lokale murer Allerød.

 

Må vi foreslå en efterisolering?

I langt de fleste tilfælde, vil en hulmursisolering være et godt sted at starte med at energiforbedre dit hjem. Det er i dag langt billigere end tidligere, og du kan vælge mellem flere forskellige former for fyld eller granulat, som sprøjtes ind i hulrummet mellem væggene i husets konstruktion. Tjek eventuelt dine tegninger eller lad din murer i Allerød komme forbi for at finde ud af, om det kan være en mulighed for dig.

Om-isolering kan også være løsningen for dig.

Måske har du fået isoleret hulmuren. For mange år siden. Til det kan vi blot sige, at det kan være så mange år siden, at materialet i dine vægge er faldet sammen og ikke længere isolerer så effektivt, som det burde. Her kan din murer i Allerød stå for en om-isolering, så du kan få varmen tilbage i fødderne.