Murer/Valby

Mød en kompetent murer i Valby. Her får du muligheden for at møde Casa Concept, som er en engageret og kompetent murervirksomhed.

Alle murer opgaver inden for murerfaget i Valby udføres.

Din murer i Valby udfører alle opgaver inden for murerfaget, dvs. nybyggeri, tilbygninger, badeværelser, facaderenovering og alle former for reparationer og renoveringer. Men derudover støber vi også din nye trappe, dit nye fundament og betondæk. Har du en opgave, der måske ligger på kanten af, hvad du ville forvente af din murer, så tøv ikke med at kontakte os alligevel, og du vil blive overrasket.

Gå vinteren sikkert i møde med en skridsikker muret trappe i Valby.

Vil du gerne gå vinteren sikkert i møde med en skridsikker trappe, så hjælper din murer i Valby.  Vil du gerne gå vinteren sikkert i møde med en skridsikker trappe, så hjælper din murer i Valby, Casa Concept, dig godt på vej. En skridsikker trappe kan støbes i beton og derefter belægges med en skridsikker flisebelægning i frostsikre materialer.  Dermed er du sikret mod den værste vinterkulde.  Vi rådgiver dig gerne helt uforpligtende, hvis du er i tvivl om, hvordan din nye trappe skal se ud.

Støbning af udendørs og indendørs trapper i Valby kommune.

Casa Concept – Din lokale murer i Valby foretager alle former for reparation af din gamle trappe, men anbefaler næsten altid vores kunder at få støbt en ny, når skaderne begynder at opstå, da det i det lange løb ikke kan betale sig med småreparationer. Vi støber både udendørs og indendørs trapper, og vi har et stort udvalg at vælge imellem.

Prøv en facaderens og få en bygning så god som ny.

Trænger din bygning til en ansigtsløftning, kan vi anbefale dig en skånsom facaderens fra din murer i Valby.  Trafikfilm, smuds, sod og algevækst er det skidt, der oftest sætter synlige spor på facaden.  Vi anvender altid de nyeste teknologier og afrensningsprodukter, der nænsomt bevarer den del af facaden, der skal bevares, og efterlader den som ny.

Bor du i Valby? – så vælg en lokal murer Valby.

 

Har du derfor en villa eller en lejlighed, hvor der trænger til en kærlig murerhånd, behøver du ikke lede længere efter en kompetent murer Valby, der er parat til at håndtere dine renoveringsopgaver på en god og serviceminded måde.

Er du en af de kunder, der endnu ikke har gjort brug af vores murersvende, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en snak.

 

 

 

En murer i Valby med speciale i badeværelser.

 

På vores hjemmeside har du mulighed for at tage et grundigt kig på nogle af de mureropgaver i Valby kommune, vi inden for den seneste tid har arbejdet på.

Renovering af badeværelser er lidt af en specialitet for Casa Concept – Din lokale murer Valby –  men vi løser alle former for mureropgaver – både de mindre og de større mureropgaver.

Kan du lide det vi laver og skriver, er vi allerede godt på vej til et fornuftigt samarbejde baseret på gensidig tillid, så du føler dig i bedste hænder.

Din murer Valby klarer også energirenoveringen.

 

Mange villaer er dårligt isolerede i Valby, og står i dag dobbeltmurede uden nogen form for isolering mellem murerne.  Her kommer din murer i Valby dig nemt til undsætning med en effektiv hulmursisolering, der sparer dig for tusindvis af kroner på varmebudgettet og øget komfort i stuerne.

Tag en snak med Casa Concept der kører lokalt i Valby, og bliv klogere på mulighederne for energirenovering hos dig.

Efterisolering af hulmur? – det klarer din murer i Valby.

 

Gennem de seneste år er det blevet mere og mere udbredt at foretage energirenoveringer af din bolig.

Det handler især om bedre isolering af klimaskærmen, hvilket dækker over murværk, tag, døre og vinduer.

Som murer i Valby er isolering af mure vores fagområde, men har du andre ønsker til din energirenovering, har ve en række super dygtige samarbejdspartnere inde for de andre faggrupper, så det er aldrig noget problem at have din lokale murer i Valby som hovedentreprenør på større sager.