Murer/Tåstrup

Leder du efter et velrenommeret murerfirma, der skal forvandle din bolig til præcis den drømmebolig, du længe har gået og drømt om? Her er en mulighed til dig, Casa Concept – Din lokale murer i Tåstrup.

Har du brug for en lokal murer i Tåstrup?

Kontakt Mureren i Tåstrup – hvis din skorsten trænger til en kærlig hånd.

De fleste ældre huse har en muret skorsten som en del af deres oprindelige arkitektur. Selvom skorstenen med tiden kan gå hen og blive træt, er det forholdsvis nemt at reparere skorstenen og give den nyt liv. Din lokale murer i Tåstrup kan løfte opgaven

Tag derfor fat i din lokale murer i Tåstrup – Casa Concept, og få en snak om, hvordan vi bedst restaurerer dine skorsten, så den atter bliver en smuk del af din bolig.

Skorsten eller skorstenspibe? – spørg din murer til råds.

Din murer Tåstrup – Du tænker sikkert på den synlige øverste del af skorstenen, når talen falder på denne bygningsdel, men den helt korrekte betegnelse er faktisk skorstenspiben, som i flere tilfælde kan være meget dekorativt udsmykket. Tidligere var det ikke ualmindeligt, at skorstenen havde et lokalt islæt eller at man på skorstenens udsmykning kunne se, hvilke type håndværker, der boede i den pågældende ejendom.

Her er en murer med styr på skorstenen?

I dag er skorsten ofte i to dele og består således af et indre skorstens rør i moduler med lavasten. Udenpå modulernes lavasten mures et lag mursten. Denne metode er fornuftig i pris og relativt hurtig at udføre, og derfor et alternativ til den traditionelt murede skorsten, der mures op sten for sten.

Gennem tiden har din murer i Tåstrup  mange gange haft godt fat i murerskeen og muret en ny skorsten på mange ældre villaer i Tåstrup, så vi har stor erfaring med såvel den præfabrikerede modulskorsten, som den traditionelle murede.

Vedligeholdelse af skorstenen? – et job for din murer i Tåstrup

Det er vigtigt at vedligeholde skorstenen, så den ikke revner.

Revner i en skorstenene medfører en markant forhøjet brandrisiko, ligesom beboerne risikerer at blive kulilteforgiftet.

Din murer i Tåstrup er altid parat til at trække i murertøjet og reparere din skorsten, så du kan føle sig tryg i dit hjem.