Murer/Slagelse

Skal du have ordnet facaden på din villa eller bygget en væg i glasbyggesten, kan du trygt vælge Casa Concept – Din lokale murer i Slagelse. Vi udfører murerarbejde på hele Sjælland – også hos dig i Slagelse.

 

Hvilke mureropgaver skal du have hjælp til?

Der er mange forskellige opgaver, som din murer kan hjælpe dig med. Det kan fx være et nyt badeværelse eller køkken, hvor vi står for at vådrumssikre og udføre flisearbejdet. Dette er netop et af vores specialer, så hvis det er en renovering af køkken eller bad, du står overfor, behøver du ikke lede længere efter en murer i lokalområdet – du har allerede det bedste kort på hånden med Casa Concept – Din lokale murer i Slagelse.

Har du udvendige opgaver til din murer?

Hvis det handler om udvendige murer opgaver, er du ligeledes godt hjulpet med vores murerfirma.  Det er ofte facaderne, der trænger til en kærlig hånd, når der er gået en vis årrække.  Vi klarer alle former for facaderenovering, så uanset om du tænker på en filtsning, vandskuring eller noget helt tredje, er din murermester klar til at løse opgaven hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Brug for en lokal murer i Slagelse?

Så kan du med god grund vælge Casa Concept – Din lokale murer i Slagelse, som siden opstarten i 2007 har drevet et pålideligt og troværdigt murerfirma med base i Greve.  Vi kører lokalt på hele Sjælland også lokalt i Slagelse.

Nu er vi i gang med at udvide vores kundeområde og vil naturligvis gerne give dig den samme mulighed for at vælge en murervirksomhed, der er kendt for god service og stærkt murerhåndværk til alle opgaver- både de indvendige og de udvendige, de små og de store.

Nyt tag er også en sag for din murer i Slagelse.

Har du problemer med din tagbeklædning er det også en sag for murerfirmaet Casa Concept.  Tidligere var det primært murere, der lagde nye tag, men i dag kan en tømrer også klare opgaven, hvis der altså er tale om et tegltag.

Tag derfor en snak med os, hvis du skal have nyt tegltag.