Murer/Ringsted

Hvis du skal i gang med at renovere dit hus eller din lejlighed, så kan du med god grund kigge mod din lokale murer i Ringsted – Casa Concept. Vi har stor erfaring med traditionelle mureropgaver og vi tænker ud af boksen.

Skal du igang med murer renovering i Ringsted ?

Når du skal i gang med et større renoveringsprojekt, er det meget nemmere for dig, hvis du kan finde en håndværker, der er klar til at vejlede dig og tage ansvar for dit byggeprojekt.

Din murer Ringsted er et godt bud på en sådan og vi kan tilbyde at styre dit projekt som hovedentreprenør.

Skal din lokale murer i Ringsted være din hovedentreprenør?

Hvis du føler, at det er for meget for dig at styre et byggeprojekt fra start til slut, kan vi hos din lokale murer i Ringsted kun give dig ret. Har du ikke erfaring med byggeri er det et stort arbejde at kaste sig ud i.

Vi vil derfor rådgive dig fra begyndelsen og hvis du ønsker at lade os overtage roret, så kan vi tilbyde at være hoved entreprenører. I så fald sørger vi for at finde de forskellige faggrupper, koordinere opgaverne  og afholde byggemøder.

Vælg lokalt – vælg din Casa Concept I Ringsted

Uanset om du har opgaver, der skal løses indvendigt eller udvendigt er sagen klar for din lokale murer i Ringsted. Vi hjælper dig fx med at blænde dørhuller, vælte vægge eller måske mure en ny væg op.

Hvis det ikke handler om at ændre grundplanen, kan det være det er et nyt køkken eller badeværelse, du har i tankerne – lige meget hvad er vi på, når du skal bygge om.

Din murer i Ringsted fikser også facaden.

Enhver byggesag hos dig kan også blive en sag for din murer i Ringsted – Casa Concept – og vores medarbejdere.

Skal du fx have hjælp til at bringe din facade i orden, kan vi hjælpe dig med både vandskuring og filtsning.

Begge dele er med til pudse facaden af, så du kan glæde dig over en smuk bolig.