Murer/Hvidovre

Skal du igennem en større byggesag, så kan du roligt vælge Casa Concept – Din lokale murer i Hvidovre.

Din lokale murer i Hvidovre hjælper dig.

Du er godt hjulpet med Casa Concept – Din lokale murer i Hvidovre – hvis din facade trænger til en kærlig hånd.  Det gælder også når der er tale om udvendige mureropgaver.

Vi klarer nemlig alle former for facaderenovering, så hvad enten der er tale om en filtsning, vandskuring eller noget helt andet, står din lokale murermester i Hvidovre klar til at hjælpe dig og din bolig videre.

Har du brug for en murer i Hvidovre?

I så fald kan du roligt vælge Casa Concept – vi har siden opstarten i 2007 drevet murervirksomhed tæt på Hvidovre og kender Hvidovre og dens byggestil som vores egen baglomme.

Vi har base i Greve, men kender Hvidovre som vores egen baghave.  Vi søger  altid nye græsgange og vil gerne give dig mulighed for at vælge en murervirksomhed kendt for god service og dygtigt murerhåndværk – vi klarer både udvendige og indvendige, små og store opgaver.

 

Din murer i Hvidovre lægger også nyt tag i Hvidovre kommune.

Hvis du har problemer med tagbeklædningen, er det oplagt at ringe til murerfirmaet Casa Concept. Før lagde murere primært nyt tag, men i dag klarer en tømrer også opgaven, hvis der altså er tale om et tegltag. Hos din lokale murer Hvidovre, Casa Concept,  råder vi dig til at tage en snak med os, hvis du skal have lagt nyt tegltag – Det er nemlig vores ekspertise.

Nyt køkken eller bad? Det klarer din murer i Hvidovre.

Hos os kan du bestille alle former for mureropgaver, du kunne drømme om. Skal du fx have lavet nyt badeværelse eller køkken, står vi gerne for at vådrumsikre og udføre flisearbejdet, da dette blot er nogle af vores mange specialer. Derfor behøver du ikke længere at lede efter en lokal murer i Hvidovre lokalområde, for du har allerede de bedste kort på hånden med Casa Concept i Greve – Tæt på Hvidovre.