Murer/Holbæk

Casa Concept din lokal kendte murer i Holbæk kommune.

Vi stræber efter lokalkendsskab, et højt kvalitetsniveau, og at vores medarbejdere er fagligt dygtige.

Hvem er vi?

Casa Concept – Din lokal murer i Holbæk er en lokal Sjællandsk murervirksomhed, der har drevet forretning siden 2007. Gennem åren har vi opbygget en solid og velkonsolideret virksomhed med et bredt netværk af gode samarbejdspartnere og betroede medarbejdere. Vi kan derfor hjælpe dig med at løse stort set alle opgaver indenfor de forskellige faggrupper – alle løses de af vores faste partnere, der arbejder ud fra de samme kriterier som vi og som du derfor kan stole på udfører deres arbejde til perfektion.

Masser af erfaring solide kompetencer – også lokalt i Holbæk.

Uanset hvad du står overfor, er det ikke mere end vi kan klare på en enkel og effektiv måde. Vores erfaring og mangeårige virke gør, at vi er stødt på de fleste udfordringer indenfor murerfaget. Der er med andre ord ikke så meget, der kommer bag på os. Har du en opgave, der skal løses af de bedste og mest kompetente murere i lokalområdet, er det din murer i Holbæk, du skal have fat i.

Anmeldhåndværker.dk

Hvis du gerne vil se, hvad vores kunder siger om os, har du mulighed for at gå ind på anmeldhåndværker.dk, hvor du kan læse de seneste anmeldelser fra vores kunder. Her kan vores kunder rate vores arbejde og uddybe med kommetarer og vi ligger omkring 4,8 på en skala mellem 1-5. Det er næsten godt nok til os, men vi stræber efter konstant forbedring og endnu flere tilfredse kunder, så hvis du vil have en lokal murer i Holbæk, der går efter at blive endnu bedre, så er det os du skal vælge.

 

 

Hvilke murerudfordringer skal vi løse for dig?

Kontakt din lokale murer i Holbæk, når du skal have hjælp til at komme videre med det murerfaglige eller bare ønsker at få udført renoveringen af din bolig hurtigt, effektivt og fejlfrit.

Vi tilpasser os hele tiden markedet.

 

Vore kunder, og derfor udfører vi alle opgaver indenfor murerfaget.  Moderne murerselskab med en gammel etisk murertankegang – Den gang murerfaget udførte kvalitet. Din lokale murer i Holbæk kommune – Vi har kunder lige fra private til kommuner og forsikringsselskaber til erhvervsdrivende og boligforeninger, og derfor er vi eksperter i at tilpasse os kundens behov og vi udfører murerarbejde lokalt i Holbæk.

Casa Concept giver din ejendom nyt liv

 

Har dit tag været i konflikt med en efterårsstorm?  Vi er klædt godt på til efterårets kraftige storme og orkaner. Regner det ind eller mangler du tag over hovedet, så ring til os. Vi kommer ud til dig, mens stormen står på og sikrer dit tag bedst muligt. Casa Concept din lokale murer i Holbæk er også dit naturlige valg, hvis du skal have lagt nyt tag af helt fredelige omstændigheder. Vi arbejder med de fleste tag materialer, og derfor kan du være sikker på, vi har noget for din smag og pengepung.

Casa Concept sætter også dit nye køkken op lokalt i Holbæk.

 

Drømmer du om et nyt køkken i Holbæk, så løft telefonrøret og kom drømmen et skridt nærmere. Vi har stor erfaring i at rådgive kunder med at finde netop det køkken, der lever op til familiens behov uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet pris eller udseende. Hvad enten du blot skal udskifte et par elementer eller i gang med den helt store køkkenrenovering, så står Casa Concept parat til at hjælpe dig.

Ny trappe? Det klarer Holbæks foretrukne murer – Casa Concept.

Trapper slides med tiden og særligt de murede udendørs trapper, der ikke bare betrædes dag ud og dag ind, men også lægger ryg til vind og vejr. Din lokale murer Holbæk er ekspert i trapperenovering og trappestøbning og klarer både dine udendørs- og indendørstrapper.

Kontakt din lokale murer i Holbæk kommune så vi kan få en snak om hvad dine specifikke ønsker måte være.