Murer i Greve

Drømmer du om en ny- eller tilbygning til boligen, så kontakt din lokale murer i Greve. Kontakt os for at få råd og vejledning til, hvordan du bedst griber byggesagen an.

Når du endelig står færdig med din nye til- eller nybygning, sørger din murer Greve for at tjekke op på, om alt nu også er, som det skal være. Vi gennemgår nemlig din nye bygning først efter 1 år og siden efter 5, og på den måde sikrer vi, at du er tilfreds med forandringen og ikke på nogen måde føler dig usikker på det leverede resultat.

Villa, udestue eller garage? 

For din lokale murer Greve – Entreprenørselskabet Casa Concept – hjælper dig fra start til slut, når du fx skal have bygget en garage – eller to -, en helt ny villa eller en tilbygning i form af en udestue. Vi tilbyder også rådgivning i forbindelse med kvalitetssikring, indhentning af tilbud og/eller vurdering af pris. Du vurderer, hvor meget hjælp, du har brug for, og vi stiller op herefter.

Leder du efter en ekspert i trapper? 

Hos din murer i Greve støber vi faktisk også trapper – både når det gælder en trappe til udendørsbrug, der skal kunne tåle slid fra vind og vejr, men også en moderne støbt trappe til indendørsbrug i funkisstil. Er du mere til en klassisk trappe i varmere nuancer med træbelægning, støber vi gerne fundamentet til denne.

Casa Concept rådgiver og assisterer også gør-det-selv-manden i Greve

Har du selv været i gang med murerarbejdet fx i forbindelse med opdelingen af rum eller flytningen af døre eller vinduer, kan det være, du har brug for et sidste finish for at gøre væggen helt ensartet og flot. Hos din murer i Greve kommer vi gerne ud til dig og eksempeltvist udligner niveauforskelle eller giver væggen en ekstra tur med vores professionelle grej.  Tjek murerfirma-Greve her.