Murer/Greve

Drømmer du om en ny- eller tilbygning til boligen, så kontakt din lokale murer i Greve – Casa Concept. Kontakt os for at få råd og vejledning til, hvordan du bedst griber byggesagen an lokalt i Greve og omegn.

Facaderens eller -renovering? Hulmursisolering? Tegltag eller drømmekøkken?

Det er bare nogle af de opgaver, du kan forvente, at din lokale murer Casa Concept i Greve løser til UG med kryds og slange

 

Beskidt facade?

Overvej om det ikke kunne være noget med en fuge- og facaderens

Har du brug for en pænere ejendom, og er dine fuger smurt ind i trafikfilm, skidt og alger, kommer din murer i Greve forbi og renser dem. Det gør vi med miljøvenlige produkter, der også gør det svært for skimmelsvamp og alger at gro og formere sig. Ønsker du hele facaden renoveret, kan din murermester også nemt give den en ansigtsløftning, så den kommer til at fremstå som helt ny igen. Det gælder også, hvis din overflade er af mineralske materialer eller træ.   Casa Concept er din helt lokale murer i Greve der udfører alle disse mureropgaver til UG med kryds og slange.

Tænk bæredygtigt og spar på energiregningen i Greve kommune.

Vil du gerne spare ekstra på energiregningen? Har du da overvejet en mindre eller større energirenovering? For mange husejere kan en energirenovering fra din murer i Greve spare dem mellem 15.000 og 30.000 kroner årligt. På den måde er du også med til at fremtidssikre dit hus og øge husets værdi, hvis det engang skal sælges.

Vi kommer ud til dig og foretager energitjek lokalt i Greve.

Ringer du til din lokale murer i Greve, Casa Concept i dag, kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kommer forbi for at tjekke, hvilke energivenlige løsninger der kunne være en mulighed for dig. Her tjekker vi fx dine vægges tykkelse og kigger på husets tegninger.  Vi arbejder og bor lokalt i Greve.

Er din villa I Greve hulmursisoleret?

For det kan være, at dine vægge er hule. En løsning kunne da være at isolere murens hulrum. I nogle tilfælde er muren allerede hulmursisoleret, men med utidssvarende materialer, der kan være faldet sammen efter mange år og derfor ikke isolerer ordentligt. I sådan et tilfælde anbefaler din murer i Greve altid en om-isolering for at sikre dig den mest energivenlige isolering.

Murer garanti i Greve.

Når du endelig står færdig med din nye til- eller nybygning, sørger din murer Greve for at tjekke op på, om alt nu også er, som det skal være. Vi gennemgår nemlig din nye bygning først efter 1 år og siden efter 5, og på den måde sikrer vi, at du er tilfreds med forandringen og ikke på nogen måde føler dig usikker på det leverede resultat.

Villa, udestue eller garage i Greve? 

For din lokale murer Greve – Entreprenørselskabet Casa Concept – hjælper dig fra start til slut, når du fx skal have bygget en garage – eller to -, en helt ny villa eller en tilbygning i form af en udestue. Vi tilbyder også rådgivning i forbindelse med kvalitetssikring, indhentning af tilbud og/eller vurdering af pris. Du vurderer, hvor meget hjælp, du har brug for, og vi stiller op herefter.

Leder du efter en ekspert i trapper? 

Hos din murer i Greve støber vi faktisk også trapper – både når det gælder en trappe til udendørsbrug, der skal kunne tåle slid fra vind og vejr, men også en moderne støbt trappe til indendørsbrug i funkisstil. Er du mere til en klassisk trappe i varmere nuancer med træbelægning, støber vi gerne fundamentet til denne.

Casa Concept rådgiver og assisterer også gør-det-selv-manden i Greve.

Har du selv været i gang med murerarbejdet fx i forbindelse med opdelingen af rum eller flytningen af døre eller vinduer, kan det være, du har brug for et sidste finish for at gøre væggen helt ensartet og flot. Hos din murer i Greve kommer vi gerne ud til dig og eksempeltvist udligner niveauforskelle eller giver væggen en ekstra tur med vores professionelle grej.