Murer/Gentofte

Din lokale murer i Gentofte kommune, Casa Concept, er du sikker på at få det bedste fra hele murerfaget. Baseret på danske håndværkstraditioner udfører vi alle former for indendørs og udendørs murerarbejde.

Murertraditioner i Gentofte.

Casa Concept udfører alt fra finere flisearbejde i køkkenet og badeværelset til renovering af din hus facade. Casa Concept – Din lokale murer i Gentofte er eksperter i renovering af husfacader, og vi kommer gerne ud til dig og foretager en vurdering af din hus facade. Det er nemlig sådan, at revner, afskalning af maling og ødelagte furer er tegn på, at din ejendom trænger til murerfaglig ekspertise.

Er du klar over, om din mur er hul?

Med en hulmursisolering hos os kan du spare tusinde af kroner på energiregningen.  I nogle tilfælde er din mur faktisk hulmursisoleret, men med forældede materialer som måske er nedslidte og derfor ikke yder tilstrækkelig stor isoleringsevne. Det kan din lokale “murer Gentofte” hurtigt tjekke for dig, og hvis det er tilfældet, så anbefaler vi altid en om isolering. Er du i tvivl, om din mur allerede er isoleret, så kan vi ofte ud fra ejendommens alder, plantegning og væg måling let afgøre det for dig.

Nyt køkken i Gentofte kommune?

Casa Concept giver rådgivning om dit nye køkken lokalt hos dig på adressen i Gentofte kommune.   Om du blot trænger til en udskiftning af enkelte elementer eller den større renovering og opsætning af nyt køkken, så er din murer i Gentofte dit naturlige valg, når kvalitet og pris skal hænge sammen. Sammen finder vi den bedste køkkenløsning for dig, uanset om du søger kulinariske højder eller et hyggeligt samlingspunkt for familien – eller begge dele!

Casa Concept er på pletten, når du ønsker forandring

Hvis du skal have flyttet døre eller vinduer, så ring til din lokale murer i Gentofte, Casa Concept.  Vi udfører nemlig både lukninger og åbninger af døre og vindueshuller i hele Gentofte kommune. Så kan du ændre smag, så ofte du vil! Ring til os i dag og aftal et uforpligtende møde.