Murer Ballerup

Du kan spare mange tusinde kroner på varmeregningen med en hulmursisolering – ring til Casa Concept – Din lokale murer Ballerup og aftal et uforpligtende møde, hvor vi kommer ud til din bolig i Ballerup og omegn.

Med en lokal murer i Ballerup ved hånden bliver facaden som ny.

Facaden hører til en af de største dele af klimskærmen på din bolig. Klimaskærmen har den funktion, at den beskytter din bolig mod vind og vejr. Husfacaden kan som bekendt være udført i flere forskellige materialer og nogle af dem kræver mere vedligeholdelse end andre. Din lokale murer i Ballerup, Casa Concept,  hjælper dig med at holde klimaskærmen i topform, så du forebygger vand- og fugtskader, som kan føre til alvorlige skader på bygningen.

Facaden i mursten?

Vi kender alle den klassiske og meget smukke facade i røde eller gule mursten. Murstenen hører til blandt det mest udbredte materiale og det skyldes selvfølgelig, at det er et utrolig holdbart valg til facaden Har du en facade af mursten kræver den et minimum af vedligeholdelse og du skal blot sørge for at efterse fuger og stenenes kvalitet en gang årligt. Er der småskader så kontakt din lokale murer i Ballerup og få en snak om udbedring.

Den pudsede facade af lokal murer Ballerup.

Er mere krævende når det kommer til vedligeholdelse. Omvendt er en hvidpudset mur noget af det mest enkle og rene og de hvidpudsede gamle villaer fremstår vitterligt som noget helt særligt – også i dag. Din lokale murer  Ballerup er parat med tips og trick til, hvordan du vedligeholder den pudsede mur bedst.

Mange ældre villaer har skyhøje varmeregninger.

Det skyldes ofte en hul mur. En hulmursisolering hjælper din bolig med at holde på varmen og sikrer din økonomiske bæredygtighed. Husets tegninger og en måling af dine vægge og husets alder er som regel nok til at afgøre, om din mur er hul. Casa Concept – Din lokale murer i Ballerup er klar til at hjælpe.

Facaderenovering – det er også din lokale murer Ballerup.

Murer Ballerup har mere end otte års erfaring i branchen, og derfor kan vi give dig svar på alle spørgsmål, du måtte have fx i forbindelse med omfugning, vandskuring, filtsning og reparation af sokler. Vi ved, at det kan være en stor ting at skulle beslutte om facaden skal renoveres, så vi kommer gerne hjem til dig og hjælper med at finde den bedste og sikreste løsning – helt uden beregning

Drømmer du om nyt køkken?

Casa Concept, din lokale murer i Ballerup er din sparringspartner til dit unikke drømmekøkken.  Bruger du timevis i køkkenet og stræber kun efter det bedste af det bedste – både hvad angår kulinarisk oplevelse og køkkenets funktionalitet og kvalitet?  Så har din lokale murer i Ballerup noget for dig. Hos os får du nemlig ekspertrådgivning, når du skal beslutte, hvilken type køkken der kunne passe dig og familien. Har du brug for et stort multirum a la samtalekøkken eller blot en enkelt udskiftning af elementer, så giver vi tips, tricks og murerhåndværk af den højeste kvalitet til dit nye køkken i Ballerup kommune.

Casa Concept er din sunde og veldrevede murervirksomhed i Ballerup.

Vi ønsker kun det bedste af det bedste for vores kunder, og stiller store krav til egen professionalisme. Derfor engagerer vi kun dygtige og kompetente medarbejdere, som kan gå 100 % ind for firmaets værdier og normer.

Casa Concept er lokalt murerfirma i Ballerup og klar til at udføre alle former for murerarbejde for vores kunder lokalt i Ballerup og omegn.