Murer Albertslund

Har du brug for en kompatibel murer Albertslund, burde du overveje at kontakte CasaConcept med det samme.  CasaConcept udfører alle former for murerarbejde i dit lokalområde i Albertslund.

CasaConcept – din lokale murer Albertslund – har stor erfaring med alle kundetyper og løser opgaver både for private og erhvervsdrivende, men også kommuner, forsikringsselskaber, erhvervsdrivende og boligforeninger har været kunder. Derfor kan du være sikker på, at du får den bedste service, når vi skal udføre et stykke murerarbejde hos dig.

Trænger facaden til en kærlig hånd?

Er din facemaling begyndt at afskalle, har du revner i muren eller ødelagte furer? Det er alt sammen tegn på, at din face trænger til en faglig håndtering. Hos CasaConcept – Din lokale murer i Albertslund – tager vi os af alle opgaver inden for renovering af hele husfacader som mindre og afgrænsede områder som for eksempel sokler.

Skal du i gang med en energirenovering? 

Er varmeregningen altid høj? Føles dine ydervægge kolde? Kan du svare ja til disse to spørgsmål, er din mur sandsynligvis hul, og en hulmursisolering vil spare dig masser af penge på energiregningen. CasaConcept – Din “Murer Albertslund” kommer gerne forbi uden beregning og laver de fornødne undersøgelser af din mur, der hurtigt afgør, om en hulmursisolering kunne være en løsning for dig.

Overvejer du nyt køkken? Samtalekøkkenet er kun et opkald væk – ring til Casa Concept i dag.

Vi tilbyder et utal af køkkenløsninger, og hvad enten du bor i en mindre lejlighed eller større villa, skræddersyr vi dit unikke drømmekøkken sammen med dig. Er du i tvivl om, hvilket køkken der passer familien bedst? Bare rolig – hos CasaConcept – Din -murer Albertslund – har vi i mange år hjulpet familier og enlige med det perfekte køkken – hvad enten du er til hyggeligt samtalekøkken som samlingspunkt for familien eller kreativt, funktionelt og gastronomisk køkken, har vi noget til dig.

CasaConcept er din lokale murer i Albertlund.  Vi kender området og har arbejdet i Albertslund – i mange mange år.