Murerfirma/Valby

Lokalt murerfirma i Valby

Hvis du går med tanker om at få renoveret dit hus, så tag dit Casa Concept med på råd – Dit lokale murerfirma i Valby.

 

Hvad er klimaskærm?

Husets klimaskærm sammenlignes nogle steder med en kæmpe tehætte, der har til formål at holde huset varmt og tørt. Det er med andre ord de bygningsdele, der adskiller boligens indre fra det ydre dvs. døre, vinduer, tag, ydermure, sokkel etc. Dit murerfirma Casa Concept i Valby er med til at sikre, at din klimaskærm fungerer optimalt og på bedste vis sørger for at holde varmen inde og vand, træk og kulde inde.

Skal huset kunne ånde?

Selvom huset skal være tæt og kunne holde på varmen, skal det alligevel kunne ånde. Det handler nemlig om, at der skal være en vis form for udskiftning af luft, så den fugtige, ”brugte” luft inden døre, skal erstattes med frisk, tør luft fra det fri. Hos dit murerfirma i Valby, Casa Concept,  møder vi mange ældre huse i lokal området i Valby, hvor luftudskiftningen er alt for stor og ukontrolleret pga. utætheder omkring vinduer, døre og i forbindelse med murværk.

Efterisolering af murstenshuse i Valby.

Et af de vigtigste steder at starte med at forebygge utætheder og varmetab er med efterisolering af murværket. Den oplagte mulighed er en hulmursisolering, der nedsætter varmeforbruget og bidrager til et bedre indeklima. I mange tilfælde vil du faktisk kunne mærke på selve væggen, at temperaturen bliver flere grader højere efter operationen. Hvis du er interesseret i en hulmursisolering, kan du tage fat i Casa Concept – dit lokale murerfirma i Valby – for en snak om de indledende øvelser.

Murværkets tilstand inden isolering.

Det er vigtigt, at du får undersøgt tilstanden af murværk og fuger inden du kaster dig ud i en hulmursisolering. Dit murerfirma i Valby, Casa Concept –  har stor ekspertise på området og undersøger, om det er en mulig løsning for dig at få foretage en hulmursisolering.

Er du i gang med at overveje at få renoveret din bolig i Valby?

Gennem mange år har murerfirmaet i Valby været med til at skabe nye rammer or familier med ændrede behov. Eller familier, der bare trænger til noget nyt. Vi udfører enhver form for murerarbejde og er særligt gode til renovering af badeværelser. Når du skal have et nyt badeværelse er der en række overvejelser du skal gøre dig, så du kan få opfyldt de fleste af dine ønsker, når vi nu skal i gang.  Det kan være du ønsker at inddrage nogle af boligens øvrige kvadratmeter, så du kan få et større badeværelse. Casa Concept tilbyder gode priser og hurtig udrykning i Valby kommune.

Når det handler om nyt badeværelse er der en række krav til konstruktioner og materialer, da et badeværelse jo er et fugtigt miljø. Hos murerfirma i Valby er det bl.a. vores job at sørge for at vi er opdaterede omkring de nyeste krav fra myndighederne og det gør vi ved at efteruddanne os løbende på kurser inden for vores fag.

Vi laver alt indenfor murerarbejde.

 

Er du blevet mere nysgerrig på, hvordan vi kan give dig råd og vejledning til renoveringen af dit hus, er du altid velkommen til at kontakte os. Du har som altid mulighed for ar nå os via telefonen eller du kan vælge at udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan. Casa Concept – Dit lokale murerfirma i Valby