Murerfirma/Ballerup

Murerfirma Ballerup

Mangler du en håndværker, der også gerne vil fungere som din sparringspartner inden for vedligeholdelse på din bolig, er Casa Concept – dit lokale murerfirma i Ballerup det oplagte valg.

Trænger du til forkælelse med et nyt badeværelse?

Casa Concept klarer også et moderne og funktionelt badeværelse, hvis det er, hvad du ønsker dig.  Dit lokale murerfirma i Ballerup giver dig masser af muligheder for selv at vælge, hvordan dit nye unikke badeværelse skal se ud. Vi kommer selvfølgelig med gode råd og forslag, men altid under hensyntagen til dine behov. Derfor garanterer vi, at du med et nyt badeværelse fra din lokale murervirksomhed i Ballerup – Casa Concept,  får masser af muligheder for forkælelse af både dig selv og dine nærmeste.

 

Bør du skille dig af med din skorsten?

Bor du et ældre hus med en skorsten, så kan det være, den ikke altid er blevet vedligeholdt, som den kunne ønske sig. Derfor laver dit lokale murerfirma i Ballerup, Casa Concept faktisk mange renoveringer af skorstene, som trænger til en kærlig hånd. Du overvejer måske, om det overhovedet kan betale sig at holde skorstenen ved lige, og om det ikke ville være lettere at fjerne den, men vi har faktisk erfaring med, at skorstenen fuldender ejendommens æstetik, og at den derfor ville se nærmest nøgen ud uden.

Er der nok luftudskiftning i dit hus?

Det er vigtigt med en god isolering for at holde på varmen. Men det er også vigtigt, at et hus kan ånde, og derfor skal der være en vis luftudskiftning, så den udåndede og også fugtige luft kan erstattes med frisk og tør luft udefra. I mange ældre huse møder dit lokale murerfirma i Ballerup, Casa Concept alt for stor og ukontrolleret luftudskiftning, der fx kommer fra utætheder ved vinduer, døre og murværk.

Forebyg og undgå utætheder og varmetab.

For at undgå utætheder og varmetab fremadrettet kan dit murerfirma i Ballerup efterisolere murværket fx med en hulmursisolering. Sådan en isolering nedsætter nemlig varmeforbruget, og den bidrager også med et bedre indeklima. Som regel vil du helt konkret kunne mærke en forskel efter en hulmursisolering, fordi væggene bliver lunere og temperaturen i rummene bliver højere.  Mange boligejere efterlyser en håndværker, som kan hjælpe dem med vedligeholdelsen af huset. Dermed ikke være sagt, at det skal være den samme håndværker, der varetager opgaverne, men en der kommer til at kende dit hus og de elementer, der gør dit hus til noget særligt.

Er du en af dem, der efterlyser sådan en samarbejdspartner?

Vi har mange års erfaring med alle former for murerarbejde og projektering. Ligesom vi har en række gode samarbejdspartnere, som løser de arbejder, der ligger uden for vores fagområde. Som murerfirma varetager vi vedligeholdelsen af facaden, soklen, skorstenen – hvis du har sådan en – og en lang række andre områder udendørs. Inden døre er det særligt badeværelser, fliselægning og tilbygninger, der fylder i ordrebogen hos dit lokale murerfirma i Ballerup kommune.  Murermester opgaver udføres i hele Ballerup og omegn.

Hører du til dem, der tænker på at få renoveret din facade?

Er der nogle ting du skal være opmærksom på – særligt, hvis renoveringen indbefatter en skorsten. De fleste ældre huse har murede skorstene, der står i forbindelse med fx en pejs. Når dit lokale murerfirma i Ballerup, Casa Concept kommer ud til de kunder med en skorsten, oplever vi desværre ofte, at der er revner i murværket.  Dette kan få katastrofale følger, da giftstofferne fra røgen lettere trænger ind i huset , hvis der er selv minimale revner i den murede skorsten.

I sådanne tilfælde kan det være en mulighed at få udbedret utæthederne ved at sætte et nyt rør indvendigt i den oprindelige murede skorsten. Dette er langt den billigste løsning, men i enkelte tilfælde kan denne metode ikke anvendes. Alternativet i disse tilfælde er at få muret en ny skorsten evt. en modulskorsten, der kommer i præfabrikerede moduler. Vil du vide mere om dine muligheder for skorstensrenovering, så kontakt dit lokale murerfirma Ballerup, Casa Concept,  via telefon eller web.  Murermester opgaver udføres i hele Ballerup og omegn.