Murerfirma Ballerup

Mangler du en håndværker, der også gerne vil fungere som din sparringspartner inden for vedligeholdelse på din bolig, er murerfirma Ballerup det oplagte valg.

Mange boligejere efterlyser en håndværker, som kan hjælpe dem med vedligeholdelsen af huset. Dermed ikke være sagt, at det skal være den samme håndværker, der varetager opgaverne, men en der kommer til at kende dit hus og de elementer, der gør dit hus til noget særligt. Er du en af dem, der efterlyser sådan en samarbejdspartner, er du kommer til det rette sted hos murerfirma Ballerup.

Vi har mange års erfaring med alle former for murerarbejde og projektering. Ligesom vi har en række gode samarbejdspartnere, som løser de arbejder, der ligger uden for vores fagområde. Som murerfirma varetager vi vedligeholdelsen af facaden, soklen, skorstenen – hvis du har sådan en – og en lang række andre områder udendørs. Inden døre er det særligt badeværelser, fliselægning og tilbygninger, der fylder i ordrebogen hos murerfirma Ballerup. Murer – Murerfirma & Murermester opgaver udføres i hele Ballerup og omegn.

Hører du til de heldige, der tænker på at få renoveret din facade er der nogle ting du skal være opmærksom på – særligt, hvis renoveringen indbefatter en skorsten. De fleste ældre huse har murede skorstene, der står i forbindelse med fx en pejs. Når murerfirma Ballerup kommer ud til de kunder med en skorsten, oplever vi desværre ofte, at der er revner i murværket. Dette kan få katastrofale følger, da giftstofferne fra røgen lettere trænger ind i huset , hvis der er selv minimale revner i den murede skorsten.

I sådanne tilfælde kan det være en mulighed at få udbedret utæthederne ved at sætte et nyt rør indvendigt i den oprindelige murede skorsten. Dette er langt den billigste løsning, men i enkelte tilfælde kan denne metode ikke anvendes. Alternativet i disse tilfælde er at få muret en ny skorsten evt. en modulskorsten, der kommer i præfabrikerede moduler. Vil du vide mere om dine muligheder for skorstensrenovering, så kontakt murerfirma Ballerup via telefon eller web. Murer – Murerfirma & Murermester opgaver udføres i hele Ballerup og omegn.