Murerfirma Gentofte

Hvis din bolig trænger til en grundig opgradering på vedligeholdelsen, er du godt hjulpet af dit lokale murerfirma Gentofte. Vi har masser af erfaring med villaerne i dit kvarter.

Kendskab til lokalområdet giver den fordel, at vi har udført opgaver og arbejdet på mage af de huse, der ligger i dir område. Det betyde dit lokale murerfirma Gentofte er opmærksomme på de særlige forhold, der gør netop dit kvarter til noget særligt. Det kan være, at husene er opført i næsten samme periode, så der er nogle særlige materialer, der er blevet anvendt. Det kan også være bestemte krav og lovgivninger, der gør, at man skal tage nogle bestemte forholdsregler ved renoveringer, nybygninger eller ombygninger. Kort sagt, der er mange gode grunde til at vælge en murermester med fingeren på pulsen i din postnummer.

I Gentofte er der typisk mange villaer af ældre dato. Nogle af dem fremstår i blankt murværk, andre har eller vandskurede facader. Er din husfacade de rene mursten er du heldig at have en bolig, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Det du skal være opmærksom på, er fugernes tilstand. Ødelagte fuger kan mindske selve murstenens levetid ligesom en skadet fuge altid er et svagt punkt med mulighed for, at fugt kan trænge ind i ydervæggen. Dit “Murerfirma Gentofte” laver mange reparationer af fuger, så hvis dit hus trænger, så giv os et kald og lad os få en snak.

Ved pudsede eller vandskurede facader bør du minimum en gang hver 6. Måned gå en tur rundt om huset for at se efter forandringer i farven på pudset. Mørkere plamager er en indikation af, at der er fugtgener. Ved sådanne mørke områder, kan du forsigtigt slå på pudset for at finde ud af, om den stadig sidder godt fast.

Løst puds giver en hul lyd, når man banker på det, hvor det faste puds giver en mere hård lyd. Er du i tvivl så kontakt dit murerfirma i Gentofte.

Du er i det hele taget mere end velkommen til at tage fat i dit murerfirma i Gentofte, hvis du vil have gode råd, tips og tricks til vedligeholdelsen af din facade. Ring eller udfyld kontaktformularen på vores webiste – så vender vi hurtigt tilbage.