Murerfirma/Køge

Murerfirma i Køge

Når du har brug for en murer på sydkysten, så kontakt murerfirma Køge. Vi hører til blandt de etablerede murermestre i området og har gennem årene opbygget en fast kundekreds.

Dit lokale murerfirma i Køge og omegn

Som et veldrevet murerfirma i Køge har Casa Concept igennem en årrække løst både store og små opgaver for vores mange tilfredse kunder – så slut dig til flokken af glade kunder, når du skal have hjælp til at få styr på din bolig. Vi udfører alle typer af murerarbejde både udendørs og indendørs, og har en række kompetente og venlige medarbejdere, der står parat til at yde det bedste for dig.

Oppudsning af facade i Køge.

Er du så heldig at have en pudset facade, er det altid en god ide løbende at holde øje med, hvilken tilstand pudset er i. Du behøver bare at tage en tur rundt om huset for at se om facaden er jævn og glat. Er det tilfældet, kan du tage den med ro, men er der visse steder små revner, bobler eller huller, er der grund til at undersøge det lidt grundigere. Med en hammer kan du lige så forsigtigt banke på pudsen de udsatte steder og høre efter om bankelyden er hård eller hul – er det sidste tilfældet, kan du kontakte murerfirma Køge, så vi kan hjælpe dig med at vurdere, om det er tid til en oppudsning.

Beskyt dit hus i Køge.

Den pudsede facade beskytter huset og hvis der forekommer skader, er det muligt for fugt at trænge ind og forplante sig til ydervæggen. Kan du på facaden se aftegninger, der er lidt mørkere end det omliggende og så skal skaden udbedres, hvis du vil undgå at fugten forsager problemer med råd og svamp. Forekommer der revner i pudslaget skal disse også repareres og her er Casa Concept dit lokale murerfirma i Køge klar til at rykke hurtigt ud.

Kontakt dit lokale murerfirma i Køge idag

Er du i tvivl om, hvilken tilstand din facade er i, kan du tage en snak med os over telefonen. Er der kritiske steder, er du velkommen til at tage et billede og sende det til os, så kan vi tale derudfra. Du kan kontakte dit lokale murerfirma i Køge på alle hverdage – enten ved at give os et kald eller ved at udfylde vores kontaktformular.