MURERFIRMA VALLENSBÆk

MURERFIRMA VALLENSBÆK

Er tiden inde til et mindre energiforbrug og en reduceret varmeregning, er løsningen en energirenovering med dit lokale murerfirma Vallensbæk, som hjælper dig med at spare på energien.

Har du stiftet bekendtskab med dit lokale murerfirma i Vallensbæk før?

Kender du murerfirmaet i Vallensbæk? Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at vi er et velkonsolideret murerselskab, som hjælper vores kunder med at få renoveret deres bolig, virksomhed eller deres arbejdsplads. I ganske mange år har vi udført alle typer murerarbejde for en bred palette af private kunder, erhvervskunder og en del kunder i den offentlige sektor. Vi har med andre rod erfaring med service, samarbejde og projektledelse på byggesager i alle størrelser.

Tid til at efterisolere? Så ring til dit lokale murerfirma i Vallensbæk.

Til dig, der ønsker at reducere energiforbruget i din bolig og vælge den grønne vej, kan du med god grund starte dialogen med din murerfirma i Vallensbæk, hvor vi har masser af erfaring med energirenovering af alle slags. Hvis du er husejer, kan vi anbefale dig at du starter med at tjekke dine mure for isolering. Hvis dit hus består af en formur og en indervæg med en bagmur, er det en god ide at få hulrummet mellem disse bygningsdele isoleret med en hulmursisolering.

Hvad kan du selv tjekke? Ring og spørg dit lokale murerfirma i Vallensbæk.

Hvis du har en mistanke om, at dit hus er dårligt isoleret, er der en række små undersøgelser du selv kan foretage. Tjek fx om dine vægge føles kolde om vinteren, og mærk efter om der forekommer træk ved ydermurene. Kan du nikke genkendende til dette, er det en god indikator på, at dine mure kan trænge til at blive efterisoleret med en hulmursisolering. Din murerfirma Vallensbæk kan herefter tage over og sørge for at minimere de kolde vægge og kulden i din bolig. .

En hulmursisolering har stor effekt – Så dit lokale murerfirma Vallensbæk står til rådighed.

Med en hulmursisolering får du en effektiv form for efterisolering til en forholdsvis lav pris. Hos murerfirma Vallensbæk har vi vores egne isolatører, som er autoriserede og erfarne folk, der har udført mange opgaver af denne type – skal vi også lave din?

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.