MURERFIRMA VALBY

LOKALT MURERFIRMA I VALBY

Hvis du går med tanker om at få renoveret dit hus, så tag dit Casa Concept med på råd – Dit lokale murerfirma i Valby.

Hvad er klimaskærm?

Husets klimaskærm sammenlignes nogle steder med en kæmpe tehætte, der har til formål at holde huset varmt og tørt. Det er med andre ord de bygningsdele, der adskiller boligens indre fra det ydre dvs. døre, vinduer, tag, ydermure, sokkel etc. Dit murerfirma Casa Concept i Valby er med til at sikre, at din klimaskærm fungerer optimalt og på bedste vis sørger for at holde varmen inde og vand, træk og kulde inde.

Skal huset kunne ånde?

Selvom huset skal være tæt og kunne holde på varmen, skal det alligevel kunne ånde. Det handler nemlig om, at der skal være en vis form for udskiftning af luft, så den fugtige, ”brugte” luft inden døre, skal erstattes med frisk, tør luft fra det fri. Hos dit murerfirma i Valby, Casa Concept, møder vi mange ældre huse i lokal området i Valby, hvor luftudskiftningen er alt for stor og ukontrolleret pga. utætheder omkring vinduer, døre og i forbindelse med murværk.

Efterisolering af murstenshuse i Valby.

Et af de vigtigste steder at starte med at forebygge utætheder og varmetab er med efterisolering af murværket. Den oplagte mulighed er en hulmursisolering, der nedsætter varmeforbruget og bidrager til et bedre indeklima. I mange tilfælde vil du faktisk kunne mærke på selve væggen, at temperaturen bliver flere grader højere efter operationen. Hvis du er interesseret i en hulmursisolering, kan du tage fat i Casa Concept – dit lokale murerfirma i Valby – for en snak om de indledende øvelser.

Murværkets tilstand inden isolering.

Det er vigtigt, at du får undersøgt tilstanden af murværk og fuger inden du kaster dig ud i en hulmursisolering. Dit murerfirma i Valby, Casa Concept – har stor ekspertise på området og undersøger, om det er en mulig løsning for dig at få foretage en hulmursisolering.

Er du i gang med at overveje at få renoveret din bolig i Valby?

Gennem mange år har murerfirmaet i Valby været med til at skabe nye rammer or familier med ændrede behov. Eller familier, der bare trænger til noget nyt. Vi udfører enhver form for murerarbejde og er særligt gode til renovering af badeværelser. Når du skal have et nyt badeværelse er der en række overvejelser du skal gøre dig, så du kan få opfyldt de fleste af dine ønsker, når vi nu skal i gang. Det kan være du ønsker at inddrage nogle af boligens øvrige kvadratmeter, så du kan få et større badeværelse. Casa Concept tilbyder gode priser og hurtig udrykning i Valby kommune.

Når det handler om nyt badeværelse er der en række krav til konstruktioner og materialer, da et badeværelse jo er et fugtigt miljø. Hos murerfirma i Valby er det bl.a. vores job at sørge for at vi er opdaterede omkring de nyeste krav fra myndighederne og det gør vi ved at efteruddanne os løbende på kurser inden for vores fag.

Vi laver alt indenfor murerarbejde.

Er du blevet mere nysgerrig på, hvordan vi kan give dig råd og vejledning til renoveringen af dit hus, er du altid velkommen til at kontakte os. Du har som altid mulighed for ar nå os via telefonen eller du kan vælge at udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan. Casa Concept – Dit lokale murerfirma i Valby​

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.