MURERFIRMA TÅSTRUP

MURERFIRMA TÅSTRUP

Som specialister inden for facaderenovering er dit lokale murerfirma Tåstrup altid det bedste valg, når din facade trænger til at blive frisket op eller renoveret efter de nyeste teknikker.

Et lokalt murerfirma i Tåstrup er svaret.

Mange husejere kommer efter en årrække til os hos dit lokale murerfirma i Tåstrup fordi de synes, at deres facade ser trist ud. Nogle gang er det gamle pudsede villaer, der har brug for en oppudsning, andre gange er det parcelhusets sten, der skal vandskures, så det traditionelle hus får et nyt og moderne udtryk. Vi er en team af erfarne og veluddannede specialister, som har styr på de nyeste teknikker og materialer indenfor facader.

Murerfirma i Tåstrup – udfører alle former for mureropgaver.

Husets facade beskytter mod vind og vejr og det er derfor vigtigt at holde øje med forandringer eller skader på murværk, sokler, trapper etc. Gør det til en vane at gennemgå dit hus et par gange om året, som en del af dit vedligeholdelsesarbejde. Falder du over noget, der ser mistænkeligt ud, så ring til dit lokale murerfirma i Tåstrup og lad os drøfte sagen. Det er nemlig sådan, at jo tidligere du tager hånd om de små skader, desto lavere er omkostningerne hertil. Dertil kommer, at du undgår indtrængen af fugt i fx revner eller huller.

Mureropgaver er vores speciale.

Du skal være særligt opmærksom ved tilbygninger, trapper eller udestuer, da det er vores erfaring, at der her ofte kommer revner eller endda sætningsskader, som fremkommer ved forskelle i materialer, alder og underlag. Ønsker du blot et face lift, er murerfirma Tåstrup også klar med rensning af dit murværk efterfulgt af en filtsning eller vandskuring.

Murerfirma i Tåstrup – Kontakt os idag.

Når vi udfører den form for arbejde er valget af materialer det helt essentielle. I dag fås forskellige mørteltyper, der er forstærkede med fibre for at optimere og forlænge holdbarheden. Murerfirmaet i Tåstrup anvender altid den form for materialer til udvendige arbejder for kun på den måde kan dit hus bevare sin flotte facade længst muligt. Kig forbi vores hjemmeside, hvis du er blevet nysgerrig efter at lære os bedre at kende.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.