Murerfirma/Solrød Strand

Murerfirma Solrød Strand

Trænger dit hus til at blive set efter for skader? Så kan du kontakte murerfirma Solrød Strand og få tjekket boligen fra kælder til kvist.

Dit lokale murerfirma i Solrød Strand – Casa Concept.

De fleste husejere kan ordne småskader og reparere de mindre uregelmæssigheder i huset, men når det gælder de mere omfattende skader, finder de fleste det betryggende at have en fagmand fra murerfirma Solrød Strand med på sidelinjen.

Dit lokale murerfirma i Solrød Strand har været sparringspartner på rigtig mange byggeprojekter for såvel private som erhverv og offentlige arbejder. Derfor har vi masser af erfaring og faglighed som vi kan byde ind med, når turen kommer til din bolig.

 

Vi laver alle former for mureropgaver.

Murerfirma Solrød Strand har gennem mange år udført alle former for mureropgaver både udendørs og indendørs. Når det gælder de uden dørs opgaver laver vi rigtig mange facaderenoveringer.

Har du en pudset facade, er det vigtigt, at du ser facaden regelmæssigt efter for skader på puds. Det gælder nemlig også her, at jo tidligere, du bliver opmærksom på skaderne, desto billigere og mere effektivt bliver udbedringsarbejdet.

Solrød Strand er vores baghave.

Dit lokale murerfirma i Solrød Strand sikrer dig godt udført arbejde med garanti

En af de ting du kan starte med at tjekke efter er, om der er synlige revner eller deciderede huller i facadens pudslag. Skader kan også give sig udslag i bobler og det er alt sammen et tegn på, at pudsen sidder løst og trænger til en kærlig hånd. Hvis du forsigtigt banker på pudslaget på steder, hvor du er i tvivl, skal du høre om bankelyden er hul. Er det tilfældet, tyder det på, at pudsen er løs.

Vi kører lokalt i Solrød Strand.

Murerfirmaet Casa Concept i  Solrød Strand foretager den første undersøgelse af facaden kan du som regel godt udføre på egen hånd, men hvis du er i tvivl, så giv os et ring og lad os drøfte det sammen. Pudset på din facade er at betragte som husets yderste beskyttelse og opstår der revner eller sågar afskalninger, er facaden åben for indtrængning af fugt, der kan forplante sig til ydervæg og i værste fald medføre fugtgener og på sigt svamp.