MURERFIRMA SOLRØD STRAND

MURERFIRMA SOLRØD STRAND

Trænger dit hus til at blive set efter for skader? Så kan du kontakte murerfirma Solrød Strand og få tjekket boligen fra kælder til kvist.

Dit lokale murerfirma i Solrød Strand – Casa Concept.

De fleste husejere kan ordne småskader og reparere de mindre uregelmæssigheder i huset, men når det gælder de mere omfattende skader, finder de fleste det betryggende at have en fagmand fra murerfirma Solrød Strand med på sidelinjen.

Dit lokale murerfirma i Solrød Strand har været sparringspartner på rigtig mange byggeprojekter for såvel private som erhverv og offentlige arbejder. Derfor har vi masser af erfaring og faglighed som vi kan byde ind med, når turen kommer til din bolig.

Vi laver alle former for mureropgaver.

Murerfirma Solrød Strand har gennem mange år udført alle former for mureropgaver både udendørs og indendørs. Når det gælder de uden dørs opgaver laver vi rigtig mange facaderenoveringer.

Har du en pudset facade, er det vigtigt, at du ser facaden regelmæssigt efter for skader på puds. Det gælder nemlig også her, at jo tidligere, du bliver opmærksom på skaderne, desto billigere og mere effektivt bliver udbedringsarbejdet.

Solrød Strand er vores baghave.

Dit lokale murerfirma i Solrød Strand sikrer dig godt udført arbejde med garanti

En af de ting du kan starte med at tjekke efter er, om der er synlige revner eller deciderede huller i facadens pudslag. Skader kan også give sig udslag i bobler og det er alt sammen et tegn på, at pudsen sidder løst og trænger til en kærlig hånd. Hvis du forsigtigt banker på pudslaget på steder, hvor du er i tvivl, skal du høre om bankelyden er hul. Er det tilfældet, tyder det på, at pudsen er løs.

Vi kører lokalt i Solrød Strand.

Murerfirmaet Casa Concept i Solrød Strand foretager den første undersøgelse af facaden kan du som regel godt udføre på egen hånd, men hvis du er i tvivl, så giv os et ring og lad os drøfte det sammen. Pudset på din facade er at betragte som husets yderste beskyttelse og opstår der revner eller sågar afskalninger, er facaden åben for indtrængning af fugt, der kan forplante sig til ydervæg og i værste fald medføre fugtgener og på sigt svamp.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.