MURERFIRMA SLAGELSE

MURERFIRMA SLAGELSE

Står du og mangler en murermester lokalt i Slagelse? En, der leverer kvalitetsarbejde, punktlighed og som rydder op efter sig? Du skal ikke lede længere – dit murerfirma i Slagelse er løsningen.

Murertraditioner i Slagelse.

I Danmark og Slagelse har vi gennem tiderne – og stadigvæk – tradition for at bygge i mursten. Det har mange fordele og er også i en bæredygtig sammenhæng et godt valg. Mursten er fremstillet af ler, som vi har rigeligt af i vores jord og vi har også teglværkerne, der forarbejder og producerer disse – derved undgår vi lange transportveje af materialer. Hos dit lokale murerfirma i Slagelse har vi stor erfaring med reparationer af murstensfacaden, hvis du eller tidligere ejere har slækket på vedligeholdelsen og der skal en egentlig udbedring af skader til.

Facade I blankt mureværk.

En facade i blank murværk kræver ikke så megen vedligehold af selve stenene. De har nogle unikke kvaliteter fx isolerer de godt, som et organisk materiale ”ånder” de og de er brandsikre. Når det gælder vedligeholdelsen af din murstensfacade er det mere fugerne du skal holde øje med. Tidens tand har sin indflydelse på fugerne, der kan forvitre. Du kan selvfølgelig også være uheldig, at frost eller skadedyr ødelægger fugerne. Når du ser smuldrende fuger, så lad os hos dit lokale murerfirma i Slagelse være din sparringspartner.

Facader og murskader i Slagelse kommune.

Vi har gennem årene udbedret mange skader på facader og udkradsning og fugning i Slagelse af murstenshuse er et af vores specialer. Det kan lyde voldsomt, men oftest er det kun et vist areal af en facade, der kræver udkrads og omfugning. Det er imidlertid vigtig for murstenenes holdbarhed at ødelagte fuger repareres. I værste fald medfører ødelagte fuger indtrængen af fugt med råd- svampegener til følge.

Moderne vedligelholdelsesfri facade I Slagelse.

Ønsker du at få en mere moderne og lige så vedligeholdelsesfri facade, kan du overveje plader af fibercement. Det passer godt til den skandinaviske moderne arkitektur og er altså næsten lige så nemt som mursten at have med at gøre. I stedet for fuger-tjek, skal du her være opmærksom på, om pladerne er ordentligt fæstnede og ventilationen bag pladerne er i orden. Dit lokale murerfirma i Slagelse giver gerne gode råd om denne type facade.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.