MURERFIRMA ROSKILDE

MURERFIRMA ROSKILDE

Hvornår har du sidst tjekket soklen på dit hus? Casa Concept – Dit lokale murerfirma i Roskilde anbefaler, at du laver en systematisk gennemgang af din sokkel minimum en gang årligt – gerne oftere.

Casa Concept – Kender Roskilde. Vi udfører bla. Sokkelarbejde i Roskilde.

Det siger sig selv, at husets sokkel er fundamentet for dit hjem. Men har du også tænkt over, at det er den del af huset, der er i direkte og vedvarende kontakt med jorden, der jo altid rummer en vis fugtighed? Netop derfor er der ekstra god grund til at være opmærksom på husets sokkel. Hvis du ønsker nogle tips og tricks omkring vedligeholdelsen af soklen, er du altid velkommen til at kontakte dit lokale murerfirma i Roskilde for råd og vejledning.

Ud over at soklen skal modstå den konstante jordkontakt, skal den ligeledes tage i mod det vand, der som fugt eller regn siver ned langs husmuren.

Derudover er soklen sjældent beskyttet af et udhæng som husets facade i nogen grad er. Hos Casa Concept – dit lokale murerfirma i Roskilde har vi gennem årene set nogle kedelige eksempler på, hvordan det kan gå, hvis soklen misligholdes – så vi anbefaler, at du kigger efter revner og sprækker jævnligt.

Ønsker du en lokal murervirksomhed i Roskilde?

Som erfaren murervirksomhed ved vi, at der er nogle steder på din bolig, hvor der er god grund til at kigge efter for skader. Det gælder eksempelvis ved tilbygninger, havestuer eller trapper. Ofte er disse bygningsdele ikke opført samtidig og det giver mulighed for sætningsskader, da der pga. forskellige materialer og opførsels år kan være risiko herfor i området, hvor de to elementer er bygget sammen.. Spørg Casa Concept – dit lokale murerfirma i Roskilde til råds, hvis du er i tvivl.

Sætningsskader?

Ved sætningsskader er der særdeles gode muligheder for, at fugt kan trænge ind i soklen og på sigt medføre råd- og svampe gener. De fleste revner i sokler og murværk generelt er overfladiske, men de skal altid udbedres og jo før desto bedre og billigere. Ring til Casa Concept – dit lokale murerfirma i Roskilde, hvis du opdager uregelmæssigheder i facade eller sokkel.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.