MURERFIRMA RØDOVRE

MURERFIRMA I RØDOVRE

Er du træt af dit gule murstenshus? Hvad med at give huset et friskere udtryk med vandskuring? Murerfirma Rødovre hjælper dig med professionel vandskuring af dit hus.

Trænger din gamle skorsten til murerhjælp i Rødovre?

På mane ældre huse er der en skorsten, som ikke altid er blevet vedligeholdt efter alle kunstens regler. Det har medført, at vi i øjeblikket laver ganske mange renoveringer af netop skorsten. Dit murerfirma i Rødovre tilbyder rådgivning i forbindelse med renoveringen af din skorsten og vi håber på, at du får brug for vores ekspertise i den nærmeste fremtid.

Tid til et nyt muret bad i Rødovre?

Efter at have repareret den øverste etage af dit hjem og givet nyt liv til din skorsten, er tiden måske inde til at vi kigger nærmere på dine muligheder for et moderne og funktionelt badeværelse med masser af muligheder for at forkæle dig selv og dine nærmeste med nye, afslappende rammer. Se billederne fra vores nyeste projekter på hjemmesiden, hvor dit murerfirma i Rødovre med vores galleri har samlet eksempler på bad og brus i alle prisklasser. .

Klar til næste skridt med mureropgaver i Rødovre?

Næste skridt kan være at overveje hvilke nyt tiltag, du kunne tænke dig at udsætte din bolig for. Det kan være både inde og ude – dit murerfirma i Rødovre træder gerne til med gode råd og høj faglighed, så du kan få det bedste projekt på tegnebrættet og få mest muligt ud af din investering i boligen.

Bor du i Rødovre? – så vælg et lokalt murerfirma i Rødovre.

Parcelhuset, som vi kender det fra vores barndom, har gennem en årrække fået en opblomstring og i kølvandet på dette, har vores murerfirma i Rødovre forvandlet mange traditionelle murstensfacader til moderne og stilfulde facader, der lever op til de krav mange nye boligejere stiller til boligens arkitektur og æstetik. Mange parcelhuse bliver i samme moment ombyggede og udvidede, så de matcher den moderne familie.

Dit murerfirma i Rødovre klarer også facaderenoveringen

Står du med et parcelhus, som der trænger til nyt facade-liv, så har vi masser af erfaring, som vi gerne deler med dig. Kontakt os allerede, når du får ideerne og lad murerfirma Rødovre give dig råd og vejledning omkring renovering af facade og evt. ombygninger.

Vandskuring – Dit murerfirma i Rødovre er eksperter.

Tidens tand, vind og vejr er alt sammen faktorer, som er med til at nedbryde murværket på dit hus. Når du synes, din facadeskal renoveres er vandskuring en mulighed. Vandskuring kaldes også tyndpudsning og det er præcis hvad metoden dækker over. Derfor er resultatet også afhængigt af de underliggende murstens forfatning.​

Overvejer du at få vandskuret dit hus, så lad murerfirma Rødovre komme forbi for en besigtigelse af stenenes beskaffenhed, for kun med sten i en god stand bliver resultatet perfekt.

Husk på, at murerfirmaet i Rødovre også udfører andre opgaver indenfor murerfaget, fx badeværelsesrenovering, ombygning og reparationer af sålbænke, skorstene etc. Det betyder, at vi udfører alternativer, hvis stenene er ikke i god stand. Der er med andre ord flere forskellige tiltag, vi kan hjælpe med, så du alligevel kan få det look på huset, som det kendes fra vandskuring.

Besøg vores website for at få tips og tricks til den generelle vedligeholdelse af din boligs murværk og udfyld vores kontaktformular, hvis du vil have vejledning fra vores kompetente medarbejdere.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.