MURERFIRMA RINGSTED

MURERFIRMA RINGSTED

Har du brug for en murer, som kan hjælpe med vedligeholdelse og renovering af din facade? Så tag kontakt til lokale murerfirma i Ringsted – Casa Concept, for vi er eksperter i dine murer udfordringer.

Skal du igang med murerarbejde i Ringsted?

Gennem mange år har Casa Concept udført murerarbejde som lokalt murerfirma i Ringsted. Casa Concept været en af de lokale håndværksvirksomheder, der har oplevet medgang og vækst. Dette skyldes, at vi tager alle opgaver alvorligt og har en professionel tilgang til vores hverv. Vi er en håndfuld erfarne murere, der alle har hver vores spidskompetence, så du er sikret den nyeste viden om materialer og teknikker inden for ethvert tænkeligt fagområde.

Udfordringer med dit murerarbejde?

Står du med nogle udfordringer omkring vedligeholdelse eller renovering af din villa eller din lejlighed, er murerfirma Ringsted et godt sted at starte. Vi klarer alle former for murerarbejde – stort som småt både indendørs og udendørs. Som murerfirma arbejder vi ud fra det princip, at vores kunder skal have mindst mulig ulejlighed, når vi skal løse opgaverne. Det er næsten altid en smule generende at have håndværkere – de sviner!!!, men vi har et godt ry, er kendte for vores fleksibilitet og imødekommenhed ligesom vi gør et stort nummer ud af at rydde op efter os. Casa Concept er dit lokale murerfirma i Ringsted

Lokalt murerfirma i Ringsted.

Står du og skal have renoveret dit badeværelse, er vi eksperter i at hjælpe dig med at få dine ønsker og behov opfyldt. Badeværelset er som regel det dyreste rum at renovere. Det skyldes ikke mindst, at det er et fugtigt og vådt miljø, så der er strenge krav til materialer, konstruktion og udførelse. Det er naturligvis ikke noget du skal bekymre dig om, det er vores job hos murerfirma Ringsted.

Kyndig vejledning om murerarbejde i Ringsted.

Savner du ideer og inspiration, kyndig vejledning og et par gode tips til badeværelses projektet, så ring til dit lokale murerfirma i Ringsted. Vi deltager gerne tidligt i processen, så vi kan dele vores erfaring og vidne med dig og sikre et vellykket projekt.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.