Murerfirma Østerbro

Østerbro er kendetegnet ved gamle lækre lejligheder. Er din lejlighed en af dem og vil du kæle endnu mere for den, så er murerfirma Østerbro dit oplagte valg i lokalområdet

Vi er først og fremmest dit murerfirma på Østerbro

På Østerbro vælger mange unge at slå sig ned, når de forlader studenterhybelen, slår pjalterne sammen og beslutter dig for at stifte familie. Det betyder også, at indretningen skal være fleksibel og funktionel. Det kan være, der er ønsker om større og bedre badeværelses-faciliteter, når der ventes familieforøgelse. Er dette netop din situation, så vælg murerfirma Østerbro. Vi har renoveret og ombygget mange af denne type lejligheder og kender faldgruberne samt de gode, utraditionelle løsninger.

Dit murerfirma Østerbro udfører alle former for murerarbejde

Som vordende forældre er der masser at se til, og mange tanker om den lille ny fylder hurtigt op i bevidstheden. Derfor kan vi tage hånd om hele byggesagen fra start til slut. Murerfirma Østerbro er dygtige projektledere, der er vant til at arbejde med myndigheder og flere forskellige faggrupper. Vi planlægger også efter det uforudsete og taler samme sprog som de ingeniører, der foretager de nødvendige statiske beregninger og konstruktioner. Derudover sørger vi for at give dig de relevante informationer i byggesagen, så du kun behøver tage stilling til de vigtige ting. Ligesom vi udarbejder en plan for arbejdets udførelse.

Renovering og andet murerarbejde på Østerbro

Indebærer renoveringen at der skal væltes vægge, som er bærende eller stabiliserende, skal der tages særlige forholdsregler for at forebygge sammenstyrtinger, revner eller sætningsskader. Her er vi hos murerfirma Østerbro nogle omhyggelige og professionelle fagfolk, hellere tjekker tingen en gang for meget – det er jo trods alt din bolig, vi arbejder på at gøre endnu bedre.

Dit murerfirma Østerbro har stor erfaring med badeværelser

Når det gælder badeværelser er der nogle overvejelser du skal gøre dig – skal du have nye fliser, flyttet afløbet eller måske have installeret e ekstra håndvask? Mulighederne er åbne, når du først er i gang og murerfirma Østerbro hjælper gerne med at få alle ideer og muligheder i spil.