MURERFIRMA ØSTERBRO

MURERFIRMA ØSTERBRO

Østerbro er kendetegnet ved gamle lækre lejligheder. Er din lejlighed en af dem og vil du kæle endnu mere for den, så er dit lokale murerfirma på Østerbro, Casa Concept, dit oplagte valg.

Vi er først og fremmest dit murerfirma på Østerbro.

På Østerbro vælger mange unge at slå sig ned, når de forlader studenterhybelen, slår pjalterne sammen og beslutter dig for at stifte familie. Det betyder også, at indretningen skal være fleksibel og funktionel. Det kan være, der er ønsker om større og bedre badeværelses-faciliteter, når der ventes familieforøgelse. Er dette netop din situation, så vælg dit lokale murerfirma på Østerbro – Casa Concept. Vi har renoveret og ombygget mange af denne type Østerbro lejligheder og kender faldgruberne samt de gode, utraditionelle løsninger.

Dit murerfirma på Østerbro udfører alle former for murerarbejde.

Som vordende forældre er der masser at se til, og mange tanker om den lille ny fylder hurtigt op i bevidstheden. Derfor kan vi tage hånd om hele byggesagen fra start til slut. Murerfirmaet Casa Concept kører lokalt på Østerbro og er dygtige projektledere, der er vant til at arbejde med myndigheder og flere forskellige faggrupper. Vi planlægger også efter det uforudsete og taler samme sprog som de ingeniører, der foretager de nødvendige statiske beregninger og konstruktioner. Derudover sørger vi for at give dig de relevante informationer i byggesagen, så du kun behøver tage stilling til de vigtige ting. Ligesom vi udarbejder en plan for arbejdets udførelse.

Renovering og andet murerarbejde på Østerbro

Indebærer renoveringen at der skal væltes vægge, som er bærende eller stabiliserende, skal der tages særlige forholdsregler for at forebygge sammenstyrtinger, revner eller sætningsskader. Her er vi hos murerfirmaet på Østerbro nogle omhyggelige og professionelle fagfolk, hellere tjekker tingen en gang for meget – det er jo trods alt din bolig, vi arbejder på at gøre endnu bedre.

Dit lokale murerfirma på Østerbro har stor erfaring med badeværelser

Når det gælder badeværelser på Østerbro er der nogle overvejelser du skal gøre dig – skal du have nye fliser, flyttet afløbet eller måske have installeret e ekstra håndvask?

Mulighederne er åbne, når du først er i gang og Casa Concept er dit lokale murerfirma på Østerbro og vi hjælper gerne med at få alle ideer og muligheder i spil.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.