Murerfirma/Nordsjælland

Murerfirma Nordsjælland

Nordsjælland rummer mange smukke villaer, men også mange huse, der trænger til renoveringer. Casa Concept er dit lokale murerfirma i Nordsjælland og burde være er førstevalg, når du skal tænke nyt murerarbejde i boligen.

Dit murerfirma i Nordsjælland støtter dit gør-det-selv-projekt.

Vi er et alsidigt murerfirma Nordsjælland, der dækker hele paletten af mureropgaver. Vi har en række ansatte med hver deres speciale, som de løbende efteruddanner sig i. Dertil kommer, at de følger ekstra godt med inden for nye materialer i netop deres niche. For dig betyder det, at vi ikke blot er et murerfirma, men en samling murer-specialister. Vores arbejde foregår naturligvis både indendørs og udendørs, og vi påtager os både små og enkle murer opgaver samt større entrepriser med flere faggrupper involverede.

Vi støtter dit gør-det-selv-projekt.

Har du et større byggeprojekt på tegnebrættet, tilbyder murerfirmaet Casa Concept i Nordsjælland også projektstyring. Så slipper du for at være byggeleder på din byggesag. Vi vil gerne deltage så tidligt som muligt i processen og kan være behjælpelige med at finde en ingeniør eller rådgiver, der kan lave eventuelle beregninger og konstruktioner, hvor det måtte være nødvendigt. Vi kender lovgivningen og bygningsreglementerne, så byggeriet foregår efter reglementerede forhold. Desuden kan vi klare kontakten til myndigheder, hvis du ønsker det.

Mureropgaver i Nordsjælland?

Som projektleder er det også vores opgave at koordinere kontakten mellem de forskellige faggrupper, hvis sådanne er involverede.

Ud over projektstyring af større byggesager udfører murerfirma Nordsjælland typiske mureropgaver.

Stor erfaring med mureropgaver i Nordsjælland.

For nyligt har vi flyttet på nogle vinduer i en facade. Det betød, at gamle vinduesåbninger skulle tilmures og nye vinduesåbninger skulle laves. Ud over mursten arbejder vi også med beton og tegl – både reparationer og udskiftninger. Vi har også stor erfaring med facaderenovering. Mange ejendomme i byen bliver udsat for forurening udover almindelig påvirkning af vind og vejr. I sådanne tilfælde arbejder vi med afrensning af facaden, derefter reparationer og udvendigt murerarbejde som filtsning og vandskuring.

Er du boligejer eller har du større ejendomme, hvor facaden trænger til en kærlig hånd, så er murerfirma Nordsjælland svaret. Kontakt os i dag, og du er allerede meget klogere i morgen!