MURERFIRMA NORDSJÆLLAND

MURERFIRMA NORDSJÆLLAND

Nordsjælland rummer mange smukke villaer, men også mange huse, der trænger til renoveringer. Casa Concept er dit lokale murerfirma i Nordsjælland og burde være er førstevalg, når du skal tænke nyt murerarbejde i boligen.

Dit murerfirma i Nordsjælland støtter dit gør-det-selv-projekt.

Vi er et alsidigt murerfirma Nordsjælland, der dækker hele paletten af mureropgaver. Vi har en række ansatte med hver deres speciale, som de løbende efteruddanner sig i. Dertil kommer, at de følger ekstra godt med inden for nye materialer i netop deres niche. For dig betyder det, at vi ikke blot er et murerfirma, men en samling murer-specialister. Vores arbejde foregår naturligvis både indendørs og udendørs, og vi påtager os både små og enkle murer opgaver samt større entrepriser med flere faggrupper involverede.

Vi støtter dit gør-det-selv-projekt.

Har du et større byggeprojekt på tegnebrættet, tilbyder murerfirmaet Casa Concept i Nordsjælland også projektstyring. Så slipper du for at være byggeleder på din byggesag. Vi vil gerne deltage så tidligt som muligt i processen og kan være behjælpelige med at finde en ingeniør eller rådgiver, der kan lave eventuelle beregninger og konstruktioner, hvor det måtte være nødvendigt. Vi kender lovgivningen og bygningsreglementerne, så byggeriet foregår efter reglementerede forhold. Desuden kan vi klare kontakten til myndigheder, hvis du ønsker det.

Mureropgaver i Nordsjælland?

Som projektleder er det også vores opgave at koordinere kontakten mellem de forskellige faggrupper, hvis sådanne er involverede.

Ud over projektstyring af større byggesager udfører murerfirma Nordsjælland typiske mureropgaver.

Stor erfaring med mureropgaver i Nordsjælland.

For nyligt har vi flyttet på nogle vinduer i en facade. Det betød, at gamle vinduesåbninger skulle tilmures og nye vinduesåbninger skulle laves. Ud over mursten arbejder vi også med beton og tegl – både reparationer og udskiftninger. Vi har også stor erfaring med facaderenovering. Mange ejendomme i byen bliver udsat for forurening udover almindelig påvirkning af vind og vejr. I sådanne tilfælde arbejder vi med afrensning af facaden, derefter reparationer og udvendigt murerarbejde som filtsning og vandskuring.

Er du boligejer eller har du større ejendomme, hvor facaden trænger til en kærlig hånd, så er murerfirma Nordsjælland svaret. Kontakt os i dag, og du er allerede meget klogere i morgen!

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.