MURERFIRMA KØGE

MURERFIRMA I KØGE

Når du har brug for en murer på sydkysten, så kontakt murerfirma Køge. Vi hører til blandt de etablerede murermestre i området og har gennem årene opbygget en fast kundekreds.

Dit lokale murerfirma i Køge og omegn

Som et veldrevet murerfirma i Køge har Casa Concept igennem en årrække løst både store og små opgaver for vores mange tilfredse kunder – så slut dig til flokken af glade kunder, når du skal have hjælp til at få styr på din bolig. Vi udfører alle typer af murerarbejde både udendørs og indendørs, og har en række kompetente og venlige medarbejdere, der står parat til at yde det bedste for dig.

Oppudsning af facade i Køge.

Er du så heldig at have en pudset facade, er det altid en god ide løbende at holde øje med, hvilken tilstand pudset er i. Du behøver bare at tage en tur rundt om huset for at se om facaden er jævn og glat. Er det tilfældet, kan du tage den med ro, men er der visse steder små revner, bobler eller huller, er der grund til at undersøge det lidt grundigere. Med en hammer kan du lige så forsigtigt banke på pudsen de udsatte steder og høre efter om bankelyden er hård eller hul – er det sidste tilfældet, kan du kontakte murerfirma Køge, så vi kan hjælpe dig med at vurdere, om det er tid til en oppudsning.

Beskyt dit hus i Køge.

Den pudsede facade beskytter huset og hvis der forekommer skader, er det muligt for fugt at trænge ind og forplante sig til ydervæggen. Kan du på facaden se aftegninger, der er lidt mørkere end det omliggende og så skal skaden udbedres, hvis du vil undgå at fugten forsager problemer med råd og svamp. Forekommer der revner i pudslaget skal disse også repareres og her er Casa Concept dit lokale murerfirma i Køge klar til at rykke hurtigt ud.

Kontakt dit lokale murerfirma i Køge idag

Er du i tvivl om, hvilken tilstand din facade er i, kan du tage en snak med os over telefonen. Er der kritiske steder, er du velkommen til at tage et billede og sende det til os, så kan vi tale derudfra. Du kan kontakte dit lokale murerfirma i Køge på alle hverdage – enten ved at give os et kald eller ved at udfylde vores kontaktformular.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.