Murerfirma/Karlslunde

Murerfirma i Karlslunde

Hos dit lokale murerfirma i Karlslunde hjælper vi dig med at passe på dit hjem. Vi arbejder målrettet og ambitiøst på, at også du kan få indfriet dine ønsker om et hjem i god stand.

lg dit lokale murerfirma i Karlslunde.

Dit murerfirma Karlslunde – I praksis betyder det, at du kan være sikker på, at vi tager alle opgaver lige alvorligt – uanset om det handler om småreparationer eller den helt store ombygning. Vi løser alle former for opgaver inden for murerfaget både indendørs og udendørs. Vores medarbejdere i murerfirmaet lokalt i Karlslunde, Casa Concept,  er alle uddannede efter danske murer traditioner og vi holder os løbende opdaterede med hensyn til nye materialer, ligesom vi har et helt fast efteruddannelsesprogram.

Casa Concept kører lokalt i Karlslunder.

Hos din murerfirma i Karlslunde lægger vi stor vægt på kvalitetssikring og bruger mange kræfter på at rådgive dig inden vi starter et samarbejde. Den omhyggelige forberedelse er nemlig første skridt på vejen til din kvalitetsløsning. Det er nemlig vores erfaring, at jo bedre fundament for samarbejdet, desto større tilfredshed med processen.

Facaderenovering, Sætningsskader lokalt i Karlslunder – m.m.

Når vi arbejder udendørs handler det ofte om opgaver som facaderenoveringer, sætningsskader eller andre små reparationer af eksempelvis sålbænke og skorstene. Desuden laver murerfirmaet Karlslunde også mange omfugninger af facader, der har problemer med smuldrende fuger ligesom vi har stor erfaring omkring opmuringer af fx trapper.

Bolig af ældre dato i Karlslunde?

Er du så heldig, at din bolig af ældre dato kan det være du har brug for renovering af gesimser eller gerægter, men det klarer vi heldigvis også.

Ønsker du at få mere at vide om hvordan dit lokale murerfirma i Karlslunde, Casa Concept,  kan blive din foretrukne murer, så er det nemmeste du kan gøre at kontakte os gennem vores hjemmeside.

På formularen kan du beskrive opgavens omfang og så kontakter vi dig hurtigt – også selvom vi har travlt i butikken. Du er naturligvis også velkommen til at slå på tråden og tage en snak med os i telefonen.