MURERFIRMA KARLSLUNDE

MURERFIRMA I KARLSLUNDE

Hos dit lokale murerfirma i Karlslunde hjælper vi dig med at passe på dit hjem. Vi arbejder målrettet og ambitiøst på, at også du kan få indfriet dine ønsker om et hjem i god stand.

Vælg dit lokale murerfirma i Karlslunde.

Dit murerfirma Karlslunde – I praksis betyder det, at du kan være sikker på, at vi tager alle opgaver lige alvorligt – uanset om det handler om småreparationer eller den helt store ombygning. Vi løser alle former for opgaver inden for murerfaget både indendørs og udendørs. Vores medarbejdere i murerfirmaet lokalt i Karlslunde, Casa Concept, er alle uddannede efter danske murer traditioner og vi holder os løbende opdaterede med hensyn til nye materialer, ligesom vi har et helt fast efteruddannelsesprogram.

Casa Concept kører lokalt i Karlslunder.

Hos din murerfirma i Karlslunde lægger vi stor vægt på kvalitetssikring og bruger mange kræfter på at rådgive dig inden vi starter et samarbejde. Den omhyggelige forberedelse er nemlig første skridt på vejen til din kvalitetsløsning. Det er nemlig vores erfaring, at jo bedre fundament for samarbejdet, desto større tilfredshed med processen.

Facaderenovering, Sætningsskader lokalt i Karlslunder – m.m.

Når vi arbejder udendørs handler det ofte om opgaver som facaderenoveringer, sætningsskader eller andre små reparationer af eksempelvis sålbænke og skorstene. Desuden laver murerfirmaet Karlslunde også mange omfugninger af facader, der har problemer med smuldrende fuger ligesom vi har stor erfaring omkring opmuringer af fx trapper.

Bolig af ældre dato i Karlslunde?

Er du så heldig, at din bolig af ældre dato kan det være du har brug for renovering af gesimser eller gerægter, men det klarer vi heldigvis også.

Ønsker du at få mere at vide om hvordan dit lokale murerfirma i Karlslunde, Casa Concept, kan blive din foretrukne murer, så er det nemmeste du kan gøre at kontakte os gennem vores hjemmeside.

På formularen kan du beskrive opgavens omfang og så kontakter vi dig hurtigt – også selvom vi har travlt i butikken. Du er naturligvis også velkommen til at slå på tråden og tage en snak med os i telefonen.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.