MURERFIRMA ISHØJ

MURERFIRMA ISHØJ

Dit murerfirma i Ishøj er på pletten, når du ønsker kvalitet fra start til slut i dit byggeprojekt. Vores dygtige og kompetente medarbejdere har alle en mureruddannelse, og de sætter hver og én danske håndværkstraditioner i højsædet.

Få et udseende der kun er nybyggeri værdigt i Ishøj.

Ser din facade tarvelig ud? Mange års trafikfilm, smuds, sod og algevækst sætter sine spor på din ejendoms facade. Det er der heldigvis råd for. Dit murerfirma i Ishøj foretager nemlig afrensninger af facader og fuger, så ønsker du et udseende, der kun er nybyggeri værdigt, som prøv en facaderens fra din lokale murer.

Vi hjælper private, virksomheder og offentlige institutioner i Ishøj kommune.

Siden 2007 har dit murerfirma i Ishøj været i gang med at hjælpe private, virksomheder og offentlige institutioner med kvalitetsmurerarbejde og højt serviceniveau. Vi mener nemlig, at det skal være trygt og nemt for vores kunder at vælge og samarbejde med dit murerfirma i Ishøj.

Drømmekøkkenet i Ishøj?

Hvis du skal have et nyt køkken, så hjælper dit murerfirma i Ishøj dig også med det. Det behøver ikke nødvendigvis at ende i en trættende og langvarig proces, når du ønsker større kulinarisk glæde eller en ændring af rummets funktionalitet. Vi sørger nemlig for tilrettelægningen af renoveringen på en sådan måde, at den griber mindst muligt generende ind i familiens liv. Det kan selvfølgelig ikke undgås, at arbejdet kommer til at støve og rode lidt, men vi tager altid vores forholdsregler og sætter derfor støvvægge op og ordner også den efterfølgende rengøring.

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Dit murerfirma i Ishøj er serviceorienteret, og vi er meget opmærksomme på at give vores kunder den bedste service. Derfor vender vi altid hurtigt tilbage, når du kontakter os, og vi er altid til at få fat på inden for almindelig kontortid. Vi er også altid klar til at hjælpe og rådgive dig, når du fx har spørgsmål angående renovering af dit hjem.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.