Murerfirma i Rødovre

Er du træt af dit gule murstenshus? Hvad med at give huset et friskere udtryk med vandskuring? Murerfirma Rødovre hjælper dig med professionel vandskuring af dit hus.

Bor du i Rødovre? – så vælg et lokalt murerfirma i Rødovre

Parcelhuset, som vi kender det fra vores barndom, har gennem en årrække fået en opblomstring og i kølvandet på dette, har vores murerfirma Rødovre forvandlet mange traditionelle murstensfacader til moderne og stilfulde facader, der lever op til de krav mange nye boligejere stiller til boligens arkitektur og æstetik. Mange parcelhuse bliver i samme moment ombyggede og udvidede, så de matcher den moderne familie.

Dit murerfirma i Rødovre klarer også facaderenoveringen

Står du med et parcelhus, som der trænger til nyt facade-liv, så har vi masser af erfaring, som vi gerne deler med dig. Kontakt os allerede, når du får ideerne og lad murerfirma Rødovre give dig råd og vejledning omkring renovering af facade og evt. ombygninger.

Vandskuring – Dit murerfirma i Rødovre er eksperter.

Tidens tand, vind og vejr er alt sammen faktorer, som er med til at nedbryde murværket på dit hus. Når du synes, din facadeskal renoveres er vandskuring en mulighed. Vandskuring kaldes også tyndpudsning og det er præcis hvad metoden dækker over. Derfor er resultatet også afhængigt af de underliggende murstens forfatning.

Overvejer du at få vandskuret dit hus, så lad murerfirma Rødovre komme forbi for en besigtigelse af stenenes beskaffenhed, for kun med sten i en god stand bliver resultatet perfekt.

Husk på, at murerfirma Rødovre også udfører andre opgaver indenfor murerfaget, fx badeværelsesrenovering, ombygning og reparationer af sålbænke, skorstene etc. Det betyder, at vi udfører alternativer, hvis stenene er ikke i god stand. Der er med andre ord flere forskellige tiltag, vi kan hjælpe med, så du alligevel kan få det look på huset, som det kendes fra vandskuring.

Besøg vores website for at få tips og tricks til den generelle vedligeholdelse af din boligs murværk og udfyld vores kontaktformular, hvis du vil have vejledning fra vores kompetente medarbejdere.