MURERFIRMA HVIDOVRE

MURERFIRMA I HVIDOVRE

Casa Concept – Kender Hvidovre som vores egen baghave og har kørt der lokalt i over 10 år.

Vi er ikke længere væk end Greve …

Hvis du er husejer og leder efter et lokalt murerfirma i Hvidovre bør du overveje at vælge os. Siden 2007 har vi kørt en succesfuld murervirksomhed, som har formået at vokse sig større. Væksten gælder ikke kun antallet af medarbejdere, men også vores kompetencer og måde at drive forretning på.

Vi tilbyder hovedentrepriser.

I dag er der faste procedurer omkring hovedparten af vores arbejdsopgaver, og vi kan tilbyde at varetage dine opgaver i hovedentreprise. Gennem de mange år har vi nemlig opbygget et solidt og bredt funderet netværk af samarbejdspartnere fra andre håndværksfag, så dit lokale murerfirma i Hvidovre – Casa Concept – kan tilbyde at løse større byggesager i hovedentreprise.

Hvad er hovedentreprise?

Indenfor byggeri findes der forskellige entrepriseformer, der handler om, hvordan byggesager i praksis struktureres og ledes, men ikke mindst hvem der har det juridiske og økonomiske ansvar for om fx budget og tidsplan overholdes. En hovedentreprise er den mest benyttede entrepriseform blandt private og nu kan dit lokale murerfirma i Hvidovre – Casa Concept – altså også hjælpe dig her. .

Hvorfor vælge hovedentreprise?

At lede en større byggesag kan være en stor opgave – særligt, hvis du ikke kender til byggebranchen i forvejen eller i øvrigt har erfaring med projektledelse. Hvis du vælger hovedentreprisen, skal du selv stå for de indledende ting i byggesagen – primært kontakt til myndigheder og udvælgelse af tilbud. Når først byggeriet er i gang, står dit lokale murerfirma i Hvidovre, Casa Concept, for den daglige ledelse samt overholdelse af budget og tidsplanen. Det bliver med andre ord meget nemmere for dig at få bygget nyt, få bygget til eller få renoveret din bolig fra A-Z.

Din “næsten” lokale murermester i Hvidovre hjælper dig..

Inden du når til badeværelset kan det tænkes, at du gerne vil pifte husets facade op. Det kan være enten i form af sandblæsning, pudsning eller filtsning af facaden. Casa Concept dit lokale murerfirma Hvidovre klarer alle opgaverne og vores dygtige medarbejdere er kendte for deres venlige attitude og gode ordenssans.

Dit lokale murerfirma i Hvidovre – Eksperter i badeværelser

Murerfirmaet Casa Concept i Hvidovre hører til blandt eksperterne i badeværelsesrenovering. Vi ved derfor, hvad vi taler om, og netop badeværelset er et af boligens mest omkostningstunge rum. Du får altså mindst for pengene, når du går i gang med at tænke i nyt badeværelse.

Dit lokale murerfirma Hvidovre hjælper dig med alle mureropgaver

Derfor er det vigtigt, at du får gjort dig nogle tanker om, hvad du har behov for, ligesom det er en god ide at rådføre sig med en fagmand. Hos Casa Concept dit lokale murerfirma i Hvidovre gør vi en dyd ud af vores rådgivning og mange af vores kunder har sparet både tid, kræfter og penge ved at tage os med på råd allerede i den indledende fase.

Krav til badeværelser.

Når det kommer til badeværelser er der en række forholdsvis strenge krav i bygningsreglementet. Det skyldes naturligvis det fugtige miljø i badeværelset og du kan derfor ikke anvende et hvilket som helst materiale, ligesom der også er helt specifikke krav til konstruktionerne. Har du brug for en dialog om, hvad der kan lade sig gøre eller ikke, så kontakt dit lokale murerfirma Hvidovre.

Har du allerede slået de første streger eller har du bestemte ønsker, så kom forbi og lad os hjælpe dig med at realisere dine drømme.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.