Murerfirma Holbæk

Er du på udkig efter en erfaren og dygtig håndværker? En murer, som holder hvad han lover og kun lover, hvad han kan holde? Så anbefaler vi, at du kontakter murerfirma i Holbæk.

Vidste du at, næsten alle villaer i Danmark er udstyret med en murstensfacade? Dette skyldes, at mursten er fremstillede af ler, som er et naturmateriale, det historisk set har været forholdsvis nemt at skaffe i Danmark.

Den klassiske murermestervilla fra er symbolet på kvalitetsbyggeri fra en svunden tid og mange villaer fremstår i dag solide og velfungerende. Murerfirma Holbæk har erfaring med omfugning af denne type boliger, da det er den typiske reparation i vedligeholdelsen af murstensfacader – det er med andre ord ikke selve stenene, men fugerne, der er udsatte.

Mange husejere tror fejlagtigt, at højtryksspuling er en velegnet metode til afrensning af en murstensfacade, men til tider må vi hos murerfirma Holbæk rykke ud for at udbedre skader på facaden på grund af gentagne højtryksspulinger. Fuger, der er nedbrudte skal repareres, for at undgå indtrængen af fugt, der kan forplante sig i ydervæggen og på sigt medføre problemer med svamp og råd, ligesom stenenes holdbarhed forringes af nedbrudte fuger, Derudover er der naturligvis det æstetiske udtryk, som også skæmmes af ødelagte fuger.

Det, der gør murstenen til et unikt materiale den dag i dag, er dets mange gode egenskaber. De har en enestående isolerende evne – både når det gælder varme/kulde og støj. Derudover er de brandsikre og hårdføre overfor fugtpåvirkninger. Hos murerfirma Holbæk anbefaler vi derfor altid mursten som materiale på trods af, at det er relativt dyrt at bygge i dem, men i disse tider er det bestemt værd at tage med i betragtning, at det er et naturmateriale, som er næsten vedligeholdelsesfrit, de fremstilles her i landet og kan ofte genbruges – mursten er altså et meget bæredygtigt materiale.

For flere informationer om mursten – kontakt murerfirma Holbæk enten telefonisk eller gennem kontaktformularen på vores website.