MURERFIRMA HOLBÆK

MURERFIRMA I HOLBÆK

Murerfirmaet Casa Concept i Holbæk arbejder ud fra værdier, som sætter din tryghed som kunde i højsædet. Vi ved nemlig, at det kan være svært at finde en håndværker, som man tør have tillid til.

Mureropgaver i Holbæk – både ude og inde.

Murervirksomheden Casa Concept i Holbæk er et klassisk murerforetagende, og gennem årene har vi opbygget en fast kreds af loyale kunder, som alle har tillid til vores arbejde og kender vores kompetente medarbejdere godt. Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte dit lokale murerfirma i Holbæk, Casa Concept, når du har brug for en snak om, hvordan du fx indfrier ønsket om drømmehuset. Vi løser alle former for murerarbejde inde og ude, og dermed også dit!

Du kan bygge om hele året rundt i Holbæk kommune.

Dit lokale murerfirma i Holbæk er kendt for at udføre alle typer af murerarbejde i en god kvalitet, til tiden og i den bedste kvalitet. Det gælder, hvad enten du står over for en omsiggribende renovering eller bare mangler lidt hjælp til mindre indendørsopgaver. Det danske vejr med milde vintre giver ideelle vilkår for at løse udendørs mureropgaver hele året rundt, så derfor behøver du ikke vente på sommertid for at komme i gang med tilbygningen eller nybyggeriet.

Vi gør dine ønsker til virkelighed lokalt i Holbæk.

Hvis du ønsker at fordele pladsen i din bolig, så den står til måls med dine nuværende behov, står vores murersvende klar til at fremtrylle ekstra kvadratmeter ved en ombygning eller tilbygning. Dit lokale murerfirma i Holbæk tilbyder en gratis snak med dig om, hvordan du bedst kan udnytte pladsen i dit hjem ved fx at ændre grundplanen lidt.

Husk en facaderens før renovering.

Hvis du skal til at renovere din facade eller male den på ny, kan det være, du skulle overveje, om ikke en facaderens er, hvad du har brug for for at sikre, at du får det bedste færdige resultat. Det kan også være, at fugerne trænger, når du alligevel er i gang. Dit murerfirma i Holbæk anvender kun de nyeste teknologier og afrensningsprodukter, og de renser alle skånsomt i dybden, når facaden trænger til en ansigtsløftning.

Vidste du at, næsten alle villaer i Danmark er udstyret med en murstensfacade?

Dette skyldes, at mursten er fremstillede af ler, som er et naturmateriale, det historisk set har været forholdsvis nemt at skaffe i Danmark.

Den klassiske murermestervilla fra er symbolet på kvalitetsbyggeri fra en svunden tid og mange villaer fremstår i dag solide og velfungerende. Murerfirmaet Casa Concept i Holbæk har stor erfaring med omfugning af denne type boliger, da det er den typiske reparation i vedligeholdelsen af murstensfacader – det er med andre ord ikke selve stenene, men fugerne, der er udsatte.

Højtryksspuling godt for facaden?

Mange husejere tror fejlagtigt, at højtryksspuling er en velegnet metode til afrensning af en murstensfacade, men til tider må vi hos murerfirmaet Casa Concept i Holbæk rykke ud for at udbedre skader på facaden på grund af gentagne højtryksspulinger. Fuger, der er nedbrudte skal repareres, for at undgå indtrængen af fugt, der kan forplante sig i ydervæggen og på sigt medføre problemer med svamp og råd, ligesom stenenes holdbarhed forringes af nedbrudte fuger. Derudover er der naturligvis det æstetiske udtryk, som også skæmmes af ødelagte fuger.

Mursten er et unikt materiale.

Det, der gør murstenen til et unikt materiale den dag i dag, er dets mange gode egenskaber. De har en enestående isolerende evne – både når det gælder varme/kulde og støj. Derudover er de brandsikre og hårdføre overfor fugtpåvirkninger. Hos lokale murerfirma i Holbæk anbefaler vi derfor altid mursten som materiale på trods af, at det er relativt dyrt at bygge i dem, men i disse tider er det bestemt værd at tage med i betragtning, at det er et naturmateriale, som er næsten vedligeholdelsesfrit, de fremstilles her i landet og kan ofte genbruges – mursten er altså et meget bæredygtigt materiale.

For flere informationer om mursten – kontakt murerfirmaet Casa Concept i Holbæk enten telefonisk eller gennem kontaktformularen på vores website.

​“Jeg fik muret 3 fliser som var ødelagt. Fliserne var placeret på nogle besværlige steder som gjorde at det ikke var en helt nem opgave. Casa Concept Aps kom som aftalt og udførte et perfekt arbejde. Prisen var yderst rimelig. Jeg vil gerne anbefale Casa Concept til andre.”​

NIELS-ERIK JØRGENSEN​

“Jeg har brugt Casa Concept af to omgange med ca 10 års mellemrum. Den første gang var en større ombygning hvor der blev væltet vægge, sat filt op, lagt gulve, etableret gas og vand og blændet vinduer. Den seneste var en større renovation med udskiftning af tag og vinduer, samt pudsning af huset. Jeg har begge gange fået kyndig vejledning i forbindelse med mine ønsker, både af Casa Concept og de dygtige fagfolk der hyres til opgaven. Alle opgaver udføres med stort kendskab til de seneste byggereglementer og med stor faglig ekspertise, især indenfor murerfaget og med en særlig sans for moderne og æstetiske helhedsløsninger. Firmaet sætter en ære i god service og det er tydeligt at kunden er i centrum. Ole Arndt Sørensen har taget sig personligt af de fejl og mangler der har været, udelukkende med fokus på at levere et tilfredstillende stykke arbejde. Ole har også dialogen og overblikket i forbindelse med de øvrige håndværkere, hvilket giver mig som kunde en stor tryghed og ro. Som kunde er både du og dit hus i de bedste hænder hos Casa Concept som hermed får mine varmeste anbefalinger – og også alle mine fremtidige opgaver!”

LINE BUURGAARD-JEPSEN

Kontakt murermesteren

Har du spørgsmål til processen?​

Du kan skrive direkte til murermesteren gennem formularen herunder. Ellers kan du ringe på telefon 71999696 hver dag mellem 9 og 15.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MURERFIRMAET CASACONCEPT APS

Hastings Alle 17
2670 Greve

Phone: 71999696

Vi tilbyder vores ydelser her

om os​

Casa Concept er først og fremmest dit murerselskab. Dine opgaver er vores vigtigste ansvarsområde og det, der hver eneste dag motiverer os til at levere unikke og kreative kvalitetsløsninger inden for murerfaget hver dag. Opgaver udføres i hele København og omegn.