Murerfirma/Hørsholm

Murerfirma Hørsholm

Når du skal til at vælge håndværkere til dit byggeprojekt, så kan du med fordel rette blikket mod lokalmiljøet. Vælger du et lokalt murerfirma i Hørsholm, får du logistiske fordele, men støtter samtidig også dit nærområde.

Hvorfor ikke vælge en lokal murervirksomhed i Hørsholm?

Dit murerfirma i Hørsholm driver i dag en veletableret forretning med mange loyale kunder, der kommer tilbage igen og igen, når de står over for et projekt af den ene eller anden art. Det skyldes, at vi siden 2007 helt konkret har sat stort ind på at forbedre vores service- og kommunikationsniveau med færre misforståelser og større kundetilfredshed til følge.

Du får mere end blot en murer med Casa Concept.

Derfor får du også meget mere end blot en murer, når du vælger os. For her får du også mulighed for at benytte vores dygtige og faste samarbejdspartnere, når din opgave rækker lidt udover normal murervirksomhed som fx tømrer- og malerarbejde. Dit murerfirma i Hørsholm har haft årelangt samarbejde med disse håndværksvirksomheder og kan derfor stå 100 % inde for dem.

Alt murerarbejde er vores ekspertise.

Dit murer firma i Hørsholm er et klassisk murerforetagende og en stor del af de opgaver, vi møder hos vores kunder, er udendørs murerarbejde. Her kan det typisk være mureropgaver i relation til facaden, fx en facadespartling, vandskuring eller facaderens. Uanset facadens materiale kan din murermester i Hørsholm hjælpe dig med at holde den tip top.

Facadetjek i Hørsholm?

Facaden som klimaskærm styrker murens robusthed over for vind og vejr, så du undgår problemer med fugt, der kan medføre skader på indervægge og i værste fald svamp. En slidt facade er en facade, der har løse fuger, som let kan kradses ud eller med revner i. Hvis du har nogle af disse problemer, kan det være en god idé at ringe til dit murerfirma i Hørsholm og bede ham om at kigge forbi.